Shark Vancore 2 helmen: Binnen 24 uur geleverd

De Vancore 2 helmen van Shark zijn een lust voor het oog. Het lijkt net of Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de helmen regelrecht uit een spannende actiefilm komen. Het is dan ook niet gek dat de helmen onwijs populair zijn. De Vancore helmen worden ingeschaald in de categorie integraalhelmen, maar als je de bril van de helm afhaalt heeft het ook iets weg van een crosshelm. Dit maakt de helm bijzonder en uniek.
Naast de looks moet de helm ook lekker zitten en voornamelijk veiligheid bieden. Dit is zeker het geval! De dubbele helmschaal geeft de Vancore helm een ideale pasvorm. Hierdoor is het draagcomfort perfect te noemen. Verder zorgt de ECE 22.05 keuring ervoor dat de helmen goedgekeurd zijn voor de Europese openbare wegen. Niks houdt jou tegen om met deze helm te schitteren op de motor!

Bekijk het volledige aanbod van Shark helmen.

Vancore 2 helm van Shark: een unieke helm

Val jij graag op als je op de motor rijdt? Dan is de Vancore helm het perfecte plaatje voor jou! Het design van de helm is net iets anders dan andere helmen, waardoor je al snel opvalt. Zo heeft de Vancore 2 helm iets weg van een sneeuwscooterhelm. Dit komt mede door de grote bril aan de voorkant van de helm. Deze bril is een vervanging van een normaal vizier. Het voordeel hiervan is dat je de bril eenvoudig in zijn geheel van de helm kunt afhalen. Bij een normaal vizier kan dit niet. Verder kent deze stoere helm nog meer voordelen, zoals:

  • Ingebouwd ventilatiesysteem
  • Zeer geschikt voor brildragers
  • Binnenvoering is wasbaar
  • Micrometic kinband sluiting

Mede door deze voordelen is de Vancore helm geschikt voor een zeer gemêleerd publiek. De helm kan zowel op de motor als op de scooter worden gedragen, maar bijvoorbeeld ook op een quad.

Mocht je op zoek zijn naar een vergelijkbare helm, maar dan zonder bril? Neem dan eens een kijkje bij de Shark Heritage helmen.

Hoe maak ik mijn helm schoon?

Het kan gebeuren dat je helm vies wordt door opspattend vuil van de weg, of dat er vogelpoep op je helm komt. Ook kan het zijn dat je bij een terras eten of drinken morst op de helm. In alle gevallen wil je de helm zo snel mogelijk schoonmaken, maar hoe doe je dit het beste? Gebruik in ieder geval geen sterke reinigingsproducten. Deze producten kunnen de helm aantasten, waardoor de veiligheid niet gewaarborgd kan worden. De beste manier om de helm schoon te maken is door middel van lauw water en een doek.