Beenkleed kopen: gratis verzending!

Het is een slimme zet om een beenkleed te kopen voor de winterperiode, want dit voorkomt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
bevroren tenen en benen tijdens de koude ritten. Bovendien zijn beenkleden waterdicht en daarmee ook fijn voor de regenachtige dagen in ons land. Een scooter is een ideaal vervoersmiddel: je manoeuvreert je soepel door het drukke verkeer maar je wilt natuurlijk niet bevriezen. Waar je op de fiets zelf beweegt en het daardoor warmer krijgt, is dit op de scooter niet het geval. De ideale oplossing is een beenkleed.

Waterdicht materiaal

Oorspronkelijk komt het idee van een scooter beenkleed uit Italië. Al jaren worden de beenkleden voor scooters in Italië gedragen, maar nu is deze handige uitvinding ook te vinden in het regenachtige Nederland. Onze beenkleden voor je scooter zijn gemaakt van waterdicht materiaal en daarmee ben je goed bestand tegen zowel de regen als de wind met een beenkleed.

Een universeel beenkleed voor op de scooter

We verkopen universele beenkleden voor scooters, dus geschikt voor welk type scooter dan ook. Een beenkleed kopen voor een Vespa of een beenkleed voor een Yamaha? Ons beenkleed voor op de scooter zit zonder twijfel als gegoten. Waarom? Omdat het beenkleed verstelbaar is in de taille.

Beenkleed scooter gebruiken

De meeste beenkleden maak je vast om je middel. Deze beenkleden zijn daardoor universeel voor alle scooters en gemakkelijk mee te nemen.

Het MKX beenkleed - die overigens ook universeel is voor alle scooter - bevestig je wel op de scooter zelf. Handig, want deze laat je gewoon aan je scooter zitten, wanneer je je scooter parkeert. Om het MKX beekleed te bevestigen, doorloop je het volgende stappenplan:

  • Stap 1: Drapeer het kleed over de scooter met de waterafstotende laag naar boven en de riempjes aan de voorzijde
  • Stap 2: Maak de klittenbandsluiting vast direct onder de stuurkop
  • Stap 3: Maak de verstelbare banden vast onder de voorfront en trek deze strak aan – dit voorkomt wapperen
  • Stap 4: Haal de verstelbare band onder de scooter door en trek ook deze strak aan

Veiligheid met een beenkleed

Mocht je twijfelen over de veiligheid van het scooter beenkleed: een beenkleed voor een scooter is veilig als je het op de juiste manier gebruikt en goed monteert. Daarnaast wordt het beenkleed voor de scooter extra veilig door de reflecterende onderdelen. Heb je vragen over een beenkleed of onder andere producten uit onze webshop? Neem gerust contact om met onze klantenservice.

Lees hier hoe je de maat van je helm kan berekenen.

Ook interessant: