Zwarte brommerhelmen: 10-40% korting

Dat zwarte brommerhelmen immens populair blijven, is natuurlijk goed te verklaren. Zwart is een neutrale kleur Lees door

Van laag naar hoog sorteren

17 producten in totaal

Filteren

17 producten in totaal

Filteren
en valt dan ook goed bij elke brommer of scooter. Dat de helmen tegenwoordig populairder lijken dan ooit heeft echter een hele andere reden. Dat is bijvoorbeeld te danken aan de zeer gunstige prijs. Dat komt omdat de kortingen op deze zwarte brommerhelmen kan oplopen van 10% tot 40%. De zwarte brommerhelmen op deze pagina zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je meer weten over het uitzoeken van de juiste maat? Kijk dan in onze matentabel.

Brommerhelm zwart: belangrijke kenmerken

Wanneer tussen de vele verschillende modellen zwarte brommerhelmen een keuze gemaakt moet worden, dan is het belangrijk om te weten welke zaken een beslissende factor kunnen zijn. Hoe hoog is het comfort van een helm? Beschikt een helm over een antikras vizier? Om hier een goed idee bij te krijgen kan op de volgende punten worden gelet:

  • Is er sprake van een keurmerk?
  • Van wat voor materiaal is de helm gemaakt? 
  • Zit een helm comfortabel?
  • Wat voor informatie is er beschikbaar over een vizier?
  • Is de helm geschikt voor brildragers?

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark helm Evoline 3!

De keuze voor een helm is voor iedereen anders. Ga je voor een systeemhelm, jethelm of integraalhelm? En welke kleur? Bedenk wat voor eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Lees vervolgens de uitgebreide informatie bij de helmen zelf, dit vind je door op een van de helmen te klikken. Mocht je verder vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte helm.

> Motorhoes kopen? Bescherm ook je motor tegen de weersomstandigheden!

Een jethelm op de brommer

Het dragen van een jethelm is op een brommer of scooter al jaren populair. Dit komt met name door de retro uitstraling. Het is dan ook goed om te weten dat niet alleen de uitstraling een belangrijk voordeel is. Ook is het zo dat de helmen heel gemakkelijk in gebruik zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bril op te houden. Ook is het zo dat er meer zicht is door het grote vizier. 

> Profiteer van gratis verzending op het gehele assortiment! Dat geldt ook voor deze pareltjes: