ART 2 slot: kortingen tot wel 40%!

Je fiets beschermen tegen dieven? Ja graag. Niemand wil toch zijn geliefde tweewieler op een presenteerblaadje Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aan gelegenheidsdieven aanbieden? Gelukkig hebben wij de oplossing. Een oplossing in de vorm van ART 2 sloten. Met een Art 2 slot, kies jij voor veiligheid van je fiets zonder in te leveren op stijl. In onze collectie sloten, vind je naast helmen ook ART 2 sloten voor spotgoedkope prijzen!

De meest uiteenlopende modellen sieren de productpagina van onze ART 2 sloten. Je vindt in onze collectie de volgende sloten ART 2:

  • Ringsloten
  • Vouwsloten
  • Beugelsloten

ART 2 goedgekeurd slot kopen voor geschikte diefstalverzekering

Maak een keuze uit onze diverse kwaliteitsmerken ART 2 sloten voor een goede bescherming van je fiets. Wist je dat je bij sommige verzekeraars pas een diefstalverzekering kunt afsluiten, wanneer je je tweewieler een minimale bescherming kan bieden met een ART 2 slot? Zorg daarom voor de nodige beveiliging van je fiets door te kiezen voor een ART 2 goedgekeurd slot. Wanneer je in het bezit bent van een slot ART 2. Dan weet je dat dat dit slot op professionele wijze door verschillende tests is gelopen waarbij het slot werd getest op weerbaarheid en flinke duw- en trekkracht. Niets voor niets dat aan deze sloten een specifieke preventiewaarde is toegekend.

Koop een ART 2 slot om je fiets beter te beschermen. In onze collectie vind je genoeg sloten waarmee jij je fiets gerust onbeheerd kan achterlaten. Kies vandaag nog jouw favoriete slot ART 2 en geniet van een vliegensvlugge verzending. Morgen zul je je ART 2 slot al ontvangen!

Zorg voor de optimale beveiliging

Een ART 2 slot heeft een hoge kwaliteit. Maar toch blijkt steeds maar weer dat één slot niet voldoende is. Zorg daarom altijd voor minimaal 2 sloten. En dan het liefst twee verschillende ART 2 sloten voor je fiets. Een slot met ART 2 keuring is prima geschikt voor een fiets, maar wel het liefst dus in tweevoud. Met een kettingslot kun je bijvoorbeeld je fiets eenvoudig vastzetten aan een vaststaand object. Denk bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal, fietsenrek of boom.