verzending

Verzending met PostNL

Wij verzenden je bestelling met PostNL. Je kunt je bestelling bij je thuis of bij elk ander adres laten bezorgen. Veel mensen laten bijvoorbeeld hun bestelling op het werk afleveren. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij je postbus te laten afleveren.

 

Verzendtijd

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis! 

Wij doen er alles aan ervoor te zorgen dat je order de volgende dag geleverd wordt. Voor 23:59 uur besteld betekent in 97% van de gevallen de volgende werkdag in huis, in 3% van de gevallen een werkdag later. Mocht je de order niet de volgende werkdag hebben ontvangen zou je dan contact willen opnemen met info@helmonline.nl?

 

Besteld voor 23:59 uur op:               Bezorgd op: 
  
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
Zondag Dinsdag

 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland: GRATIS

Verzendkosten Belgie : GRATIS

Verzendkosten Duitsland : 9,95 euro

 

Verzending buiten Nederland

Verzendingen naar Duitsland duren 1 werkdag langer

 

Niet Thuis

Indien de bestelling bij je wordt aangeboden en je bent niet thuis dan is dat geen enkel probleem. De PostNL chauffeur laat een ‘niet thuis bericht’ bij je achter. Je kunt dan via de website een afspraak maken voor een gratis tweede levering of je kiest voor één van de andere opties die PostNL je biedt.

 

BasketPic

Met Basketpic™ ontvang je kort na het plaatsen van je bestelling per mail een foto van de door jou bestelde producten in ons winkelmandje. Je ziet de producten voordat ze worden ingepakt en naar je worden toegestuurd. Zodra je de foto per mail binnenkrijgt, ontvang je de volgende dag je bestelling al in huis. Nu weet je precies hoe je bestelling eruit ziet!

BasketPic

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen