Motorhoes: bescherm je motor

Is je motor je pronkjuweel? Dan wil je niks anders dan je motor beschermen. Juist, met Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs € 29,95 Vanaf € 19,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten (Zwart) VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten (Zwart)
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 39,99 Vanaf 27,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten (Zwart) (tweede kansje) VINZ Motorhoes / Scooterhoes - 4 maten (Zwart) (tweede kansje)
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 39,99 Vanaf 25,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
een motorhoes. Zo bescherm je je motor namelijk op de meest ideale wijze wanneer er geen andere oplossing is dan je motor buiten te stallen.

Een motorhoes is hét middel waarmee je je motor te beschermt tegen regen, zon en sneeuw, maar ook tegen stof als de motor gedurende lange tijd niet wordt gebruikt en in de garage staat. De hoes (voor buiten) die je bij ons kan bestellen, beschikt over uitstekende eigenschappen, wat ten goede komt van de motor. Motorhoezen bieden een goede bescherming voor de motor tegen uiteenlopende weersinvloeden en komen dan ook in alle seizoenen van pas.

Zoek je een hoes voor je scooter? > ga naar scooterhoezen

Motorhoezen (afdekzeilen motorfiets) voor buiten in verschillende maten

Onze motorhoezen zijn geschikt voor binnen & buiten, en leverbaar in diverse maten. Zo kun je motor, of deze nu groot of klein is, geheel onder het zeil laten schuilen voor fikse buien. Bekijk ons assortiment en bedenk welke maat motor bedekking je wilt kopen. Je vindt jouw ideale afdekzeil voor motor in 4 maten met verschillende afmetingen:

 • Small afdekhoes motor: 203x83x119
 • Medium afdekhoes voor motor: 229x99x125
 • Large afdekzeil voor motor: 246x104x127
 • Extra Large motorafdekzeil: 277x103x141

Voordat je overgaat tot een motor hoes kopen, is het belangrijk dat je de spiegels van je motor meeneemt in het opmeten van de hoogte en breedte. Doe dit nauwkeurig. Zo kun je vervolgens een motor bedekking aanschaffen met de juiste pasvorm.

Waterdicht afdekzeil

Er zijn allerlei type hoezen in omloop. Helaas worden soms ook motorhoezen verkocht die niet helemaal waterdicht zijn. Onze hoezen zijn helemaal waterafstotend. Dit houdt in dat het geen water doorlaat. Het materiaal van de motorhoes is gemaakt van dubbel gestikt polyester. Extra sterke stof met als mooie bijkomstigheid dat jouw afdekzeil voor de motor extra duurzaam is.

Hittebestendige hoes

Een waterafstotend omtrek voor de motor is een ideale uitvinding om je motor goed te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Maar wist je ook dat de onze motorhoezen hittebestendig zijn. Het materiaal van een afdekhoes motor kan temperaturen aan tot 150 º C. Natuurlijk wordt het weer niet zo warm in Nederland, maar vergeet niet dat de uitlaat van je motor aardige temperaturen kan bereiken

Inclusief opbergtas!

Je nieuwe motor afdekzeil wordt standaard in een praktische opbergtas geleverd. Bij lekker weer kun je de motor afdekhoes dus veilig wegleggen. Klaar voor het volgende moment dat je ‘m weer tevoorschijn haalt.

Klein detail: het motor afdekzeil is voorzien van twee oogjes aan zowel de voor- als achterkant. Hierdoor is het mogelijk een kettingslot erdoorheen te bevestigen. Niet alleen bescherm je zo je motor tegen regenbuien, maar ook tegen grijpgrage handen van gelegenheidsdieven. Zo is een motor bedekking multifunctioneel.

Nog een pluspunt: dit product kan ook als scooterhoes gebruikt worden.

Hieronder nog een aantal leuke blogartikelen:

 

Andere interessante producten:

 

C

Caberg Drift Evo Carbon

Caberg integraalhelm

 

G

Gewicht schuberth c4 pro

 

H

Helmen schuberth c3

 

 

K

Kinderhelm motor

 

P

Pinlock caberg duke 2

 

 

 

 

 

 

S

Schuberth helm

Snorscooterhelm

Speed pedelec helm NTA 8776