Bluetooth headset voor de motor

Bij onderstaande helmen is het mogelijk om los een bluetooth headset bij te bestellen. Tijdens het rijden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
komt het regelmatig voor dat de bestuurder wordt opgebeld. De telefoon mag nooit worden opgenomen tijdens het rijden. Nu is dat voor motorrijders sowieso lastig in verband met de helm. Een mooie oplossing hiervoor is een bluetooth headset. Een bluetooth headset voor een helm is ideaal om te bellen tijdens het rijden. Je hebt geen last van eventuele draden en je kunt handsfree bellen.

Verschillende doeleinden motor headset

Een bluetooth motor headset kan verschillende doeleinden hebben; solo gebruik, rijder-duo communicatie en motor-naar-motor communicatie. Denk hierbij aan het volgende:

  • Draadloos telefoneren – Een bluetooth headset is de ideale manier om handsfree te bellen
  • Navigatie – Een motor headset kan het geluid van het navigatiesysteem probleemloos naar de helm krijgen
  • Duopassagier – Zit er iemand achterop dan is het fijn om te communiceren met elkaar. Een motor headset is daar ideaal voor
  • Contact met andere motorrijders – Soms wilt u contact maken met andere motorrijders, een helm met bluetooth is daar ook geschikt voor

Een bluetooth set is natuurlijk ook geschikt voor een scooterhelm.

Headset op de motor met bluetooth

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van bluetooth communicatie in een motorhelm. Met een bluetooth headset kun je probleemloos contact maken met jouw telefoon en de navigatie. Contact maken met andere bluetooth headset gebruikers is ook mogelijk, maar daar komt wel meer bij kijken. Het advies is daarom om je daar goed over te laten informeren. Er zijn veel mogelijkheden met een bluetooth helm, maar er zijn ook een aantal beperkingen waar je rekening mee moet houden.

> Bekijk ook eens onze integraal helm & motorcross helm!

Het voordeel van een bluetooth headset van Helmonline

Bij ons heb je een uitgebreid aanbod van bluetooth headsets geschikt voor helmen. Je kunt precies de headset uitzoeken die past bij jouw wensen. Daarnaast ontvang je bij ons minimaal 10% tot maximaal 40% korting op de bluetooth headsets. De verzending is altijd gratis op het gehele assortiment. Als je de motor headset voor 23:00 besteld, dan heb je hem morgen al in huis!

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze jethelmen & systeemhelmen!