Muuranker ART 4: Gratis verzending!

Met een muuranker ART 4 maak jij een onwrikbare plek in je voortuin of achtertuin. Voorkom Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
dat je motor, scooter of fiets simpelweg wordt opgetild en weggevoerd. Dieven worden steeds brutaler. Gelukkig worden wij steeds beter in het beveiligen van onze voertuigen. Onder andere met een ART 4 goedgekeurd muuranker.

Wat is een ART keurmerk

Een muuranker met een ART 4 slot, dat klinkt heel interessant. Maar wat is dat ART nu eigenlijk? ART is een keurmerk voor sloten. Dat wil zeggen dat deze sloten de meest uitgebreide tests hebben ondergaan waarbij rekening gehouden werd met de draagkracht van het metaal, de hittebestendigheid en de forceerbaarheid van de sloten.

Bij het ART keurmerk geldt: hoe hoger het aantal sterren, hoe krachtiger het slot. Een ART 4 muurslot betekent dus een ART keurmerk met 4 sterren. Zeker wanneer je een verzekering wilt afsluiten voor je fiets of motor, is een keurmerk van belang. Verzekeraars eisen voor fietsen bijvoorbeeld minimaal een ART 2 keurmerk.

Voordelen van een ART 4 muuranker

Muurankers zijn heel lastig te demonteren. Doordat muurankers gemaakt zijn uit geharde stalen beugels die met zwarte slotbouten diep in de muur zijn verankerd, is er voor een dief geen doorkomen aan.

Muurankers ART 4 zijn eenvoudig in gebruik. Hoe zet je een voertuig vast aan een muuranker? Uiteraard altijd in combinatie met een kettingslot of een kabelslot. Het kettingslot haal je door het muuranker ART 4 heen én door een stevige stang van je fiets of scooter. Andere voordelen van een muuranker zijn:

  • Muurankers staan niet in de weg
  • Muursloten bemoeilijken een dief tweewielers te stelen
  • Een muurslot motor doet dienst als vaststaand object
  • Ook te monteren in een betonnen of stenen vloer

Waar plaats ik een muuranker?

Een ART 4 muuranker kun je in de muur monteren, maar wist je dat dit anker eigenlijk ook een vloeranker is? Wil jij het slot liever in een betonnen vloer monteren, dan kan dat dus ook. Zorg er wel voor dat het ART 4 muuranker op een handige hoogte en handige plek wordt gemonteerd.

Plaats het muuranker niet al te hoog. Je wilt namelijk niet dat straks je kettingslot te kort is. Bij een muuranker ART 4 wordt een complete set geleverd inclusief kapjes voor de bouten, zodat het muuranker niet eenvoudig losgeschroefd kan worden.

Andere interessante producten:

Integraalhelm motor