Dames helmen: vandaag besteld = morgen in huis!

Bekijk ons assortiment aan dames helmen. Van een scooterhelm dames tot een motorhelm dames. Van wit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

122 producten in totaal

Filteren

122 producten in totaal

Filteren
tot fel rood. Wat maakt deze collectie aan helmen nu tot een dames helm? De vormgeving van deze vrouwenhelmen is doorgaans wat minder grof, maar wel sportief, elegant of in vintage stijl. Vrouwen kiezen doorgaans sneller voor een opvallende rode of roze kleur. En ook dát kun je hier vinden. Nu inclusief gratis verzending!

Verschillende modellen dames helmen

Helm kopen motor? Orienteer je eerst goed. Er is niet één standaardmodel dames helm. Juist de variatie en het ruime aanbod aan keus zorgt ervoor dat je een dames helm kunt kopen die echt als gegoten zit. Daarnaast verkopen wij ook veel unisex helmen, die voor iedereen weg gelegd is. We leggen graag de verschillen uit tussen de verschillende modellen:

  • Integraalhelmen:
    Een integraalhelm zorgt ervoor dat de kin volledig afgesloten wordt. Extra veiligheid, zeker voor motorrijders aanbevolen. Ben je op zoek naar een motorhelm dames, dan is dit type helm zeker geschikt.
  • Jethelmen:
    Jethelmen zijn beschikbaar als dames helmen. Ze geven je het ultieme gevoel van vrijheid, doordat er geen kinstuk aan de helm vast zit. Dit type helmen zijn meer geschikt als scooterhelm dames.
  • Systeemhelmen:
    Een systeemhelm is een unieke combinatie tussen een integraalhelm en jethelm. Dit type helm is ideaal als dames helm is ideaal, omdat je zelf kunt bepalen of het kinstuk omhoog of omlaag moet. Geschikt voor zowel de motor als de scooter.

Scooterhelm dames & motorhelm dames: keuze hulp

Wanneer is een scooterhelm een scooterhelm? Een goede vraag. We leggen je graag het verschil uit tussen de scooterhelm dames en de motorhelm dames.

Scooterhelm dames

Doorgaans worden alle type helmen op een scooter gedragen. Een jethelm, een integraalhelm en een systeemhelm. Doordat de scooter maximaal 50 km/u mag (afhankelijk van het type scooter), is een jethelm met open kinstuk ook prima geschikt als scooterhelm voor dames. Overigens ook als brommer helm dames.

Motorhelm dames

Een motor mag op de Nederlandse wegen maximaal 120 km/u. Deze hoge snelheid vraagt goede bescherming. Zoek je als vrouw zijnde naar een passende helm, dan is een integraalhelm of een systeemhelm meer geschikt als dames motorhelm. Deze helmen hebben een afgesloten kinstuk, wat extra veiligheid biedt.

Vizier voor een dames helm

Voor de helm dames is er een ruime keuze tussen het type vizier. Er zijn dames helmen die over een vizier beschikken en er zijn uitvoeringen zonder vizier. Hierbij speelt de persoonlijke voorkeur en het rijgedrag uiteraard een rol.

Bij bepaalde modellen geldt dat er optioneel een smok vizier – Pinlock vizier - kan worden aangeschaft.

Meet de hoofdomtrek voor de helmmaat

Het meten van de hoofdomtrek is het uitgangspunt om de helmmaat van de dames helm te bepalen. De maten voor vrouwen helmen zijn doorgaans wat kleiner dan de maten voor mannen. Uiteraard hebben wij de dames helmen in verschillende maten beschikbaar, zodat de juiste maat voorhanden is. Je kunt een meetlint nemen en vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen de omtrek van het hoofd meten. Deze uitkomst kun je noteren om vervolgens naar de pagina te gaan waar de tabel voor helmmaten te vinden is. Je kunt dan je helmmaat vinden en deze selecteren bij het kopen van een vrouwen helm.

 

> Op zoek naar een mooie helm? Dan zijn de fashion helmen iets voor jou!

 

Andere interessante producten:

 

A

Arai helmen

Arai X4 Tour

Arai integraalhelmen

C

Cross helmen

G

Goedkope Enduro motorhelm

H

Helm speed pedelec

HJC IS Max II

S

Scooter helmen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In welke kleuren zijn de dames helmen te bestellen?

Onze dames helmen zijn in maar liefst 14+ kleuren beschikbaar. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan. Kies je voor blauw, dan verschijnen er allerlei kleuren blauw in je scherm.

Welke maten dames helmen verkopen jullie

Wij verkopen dames helmen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Worden de dames helmen gratis thuis bezorgd?

Ja, ook de dames helmen worden gratis thuis bezorgd. Kosteloos thuis bezorgen geldt voor al onze producten.