Integraalhelm met zonnevizier: Vandaag besteld = morgen in huis!

Met zonnig weer een motorrit maken is puur genieten, mits je een goed zonnevizier hebt. Ben Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren

15 producten in totaal

Filteren
je op zoek naar een integraalhelm met zonnevizier? Goede keus. Bekijk ons assortiment en ontdek de meest handige features.

Een integraalhelm is al tijden een populair model. Het kinstuk is niet opklapbaar, wat voor een extra veilig gevoel kan zorgen. Vooral de integraalhelm met zonafweer is erg populair. Je bent namelijk altijd voorbereid op een felle zon. En dat is belangrijk, want goed en onverhinderd zicht op de weg is een pré om veilig te kunnen rijden.

Zonnevizier op integraalhelmen: de andere voordelen

Je bent op zoek naar een integraalhelm met zonnevizier. Vergeet ook niet naar andere belangrijke elementen te kijken voor motorhelmen. Heb je wel eens nagedacht of je een bluetooth communicatieset zou willen? Of vind je een uitsparing voor een bril fijn? We noemen een aantal belangrijke keuzes op die je kunt maken. Wil je bijvoorbeeld wel of geen:

  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Uitsparing voor brildragers
  • Bluetooth communicatieset
  • Pinlock lens
  • Anti-kras vizier

ECE 22.05 keurmerk

Het prettige is dat alle integraalhelmen met een zonbestendig vizier voorzien zijn van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat je met al onze helmen de Europese wegen op mag, omdat deze hiervoor zijn gekeurd.

Keurmerk ECE 22.05

Wanneer wordt dit ECE 22.05 keurmerk toegekend aan een helm? De helm wordt eerst onderworpen aan diverse strenge testen. Pas wanneer de helm achter alle onderwerpen een groen vinkje heeft, mag de helm het kwaliteitskeurmerk dragen. Tijdens de testen wordt er gekeken naar stevigheid, slijtvastigheid en schokabsorptie. 

> Toch een integraalhelm zonder zonnevizier? Kijk dan snel en profiteer van gratis verzending!

De juiste maat

Je gaat voor de perfecte motorhelm of scooterhelm. En dat is logisch, want een motorritje maken moet aangenaam zijn. Of je nu naar je werk gaat of ter ontspanning een ritje maakt. Niet alleen een zonnevizier draagt bij aan het rijplezier, maar ook de juiste helmmaat. Hoe bereken je de maat van integraalhelmen met zonnevizier?

  • Pak een meetlint
  • Plaats het lint 2,5 centimeter boven je wenkbrauw
  • Meet vervolgens de hoofdomtrek op
  • Doe dit voor de zekerheid meerdere keren, zo kun je dubbelchecken of je de juiste maat hebt
  • Lees vervolgens af in de matentabel welke maat je nodig hebt

De integraalhelmen met zonafweer zijn in maat XXL, XL, L, M, S en XS te bestellen.

> Toch een systeemhelm met zonnevizier? Profiteer van korting tot 40%!