Solexhelm kopen: verzending = gratis

Bij een mooie klassieke solex hoort natuurlijk ook een goede helm. Het is zeker ook mogelijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
om daarvoor een echte solexhelm te kopen. Deze past immers veel beter bij het rijden om dit voertuig. Wel is het dan noodzakelijk om aandacht te schenken aan een aantal punten die van groot belang zijn bij de aankoop. De helm moet immers niet alleen knap ontworpen zijn, maar hij moet vooral ook veilig zijn. Dit is immers de primaire taak. Dit mag dan ook niet onderschat worden.

Een belangrijk uitgangspunt is altijd het keurmerk. Beschikt de helm over het zogenaamde ECE 22.05 label, dan zit het met de veiligheid ook wel snor. Dit geldt voor elk soort helm dat u voor de solex koopt. Iets waar u zelf op moet letten is de pasvorm. De helm moet precies goed zitten. Dit is namelijk nodig om te zorgen dat het hoofddeksel voor optimale veiligheid zorgt bij gebruik.

Helmen voor een solex: flink goedkoper te krijgen

Wie helmen voor een solex zoekt doet dit natuurlijk het best online. Niet alleen is dan alles veel gemakkelijker hier te vinden, u kunt er ook flinke kortingen bij krijgen. Dit is op zichzelf al het geval, maar wanneer handig wordt ingekocht kan dit nog beter. Om dit voor elkaar te krijgen is het zaak om goed te letten op een aantal punten. Denk dan aan:

  • Kopen in bundel voor extra korting
  • Kopen met korting op de aankoopprijs
  • Geen verzend- en bezorgkosten
  • Vergelijken van het aanbod voor de beste prijs

Vooral het kopen in bundel is een methode die nog niet iedereen op de juiste waarde weet te schatten. Het kan immers lijken alsof er meer moet worden uitgegeven. Wanneer alle korting echter bij elkaar wordt geteld, dan blijkt de extra accessoire echter vaak voor bijna niets aan de aankoop te zijn toegevoegd door alle korting die gekregen wordt. Daardoor is dan dus niet alleen een solexhelm, maar ook een ander extraatje ineens onderdeel van de solexbeleving.

> Motorhelm kopen of een scooterhelm kopen: vandaag besteld, morgen in huis!

Een goed vizier

Helmen zijn altijd voorzien van een vizier. Dit is belangrijk omdat deze de ogen beschermt. Het is echter wel nodig om goed te letten op de kwaliteit van het vizier. Zo is bijvoorbeeld een model dat niet krast altijd te prefereren. Ook zonwerende materialen zijn sterk aan te raden. Voor brildragers is het zaak de bril en het vizier goed op elkaar af te stemmen. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat er goed zicht behouden wordt. Kijk daarom altijd even de kenmerken van het vizier goed na voor een helm aangeschaft wordt.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze systeemhelmen!