Integraalhelm zonder zonnevizier: Korting tot 40%!

Integraalhelmen zonder zonnevizier kun je in allerlei varianten bestellen. In ons assortiment vind je basic helmen, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren

16 producten in totaal

Filteren
maar ook helmen met de nieuwste features. Één wat zeker is voor jou: je wilt een integraalhelm, en dan wel eentje zonder zonnevizier. Dat kan zeker. In ons assortiment vind je dit type helmen in diverse varianten. En ook als motorhelm en scooterhelm.

ECE 22.05 keurmerk

In ons assortiment vind je alleen maar helmen van de hoogste kwaliteit. Hoe zit dit? Al onze helmen zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat de helmen goedgekeurd zijn voor gebruik op alle Europese wegen, maar vooral ook dat de helmen voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. 

Keurmerk ECE 22.05

Hoe komt een helm aan dit keurmerk? Dat gaat niet vanzelf natuurlijk. Pas wanneer de helm aan allerlei strenge eisen voldoet, mag dit keurmerk gedragen worden. Zo wordt er uitvoerig gekeken naar de stevigheid van de helm, maar ook naar bijvoorbeeld de slijtvastigheid en de schokabsorptie.

Integraalhelm zonder zonnevizier: handig voor brildragers

Goed nieuws: een integraalhelm zonder zonnevizier is zeker mogelijk. Juist voor brildragers is het belangrijk om een zonnebril op sterkte onder de helm te kunnen dragen. Zo heb je op zonnige dagen minimaal last van de zonnekracht én kun je ook nog eens veilig en wel de weg in de gaten houden.

Een uitsparing in de helm is een handige oplossing. Sommige helmen zijn te krap voor een bril, maar de helmen met uitsparing hebben aan de binnenzijde extra ruimte voor de brillenpoten. Nu je de zonnebril eenvoudig kunt dragen onder de helm, is een zonnevizier overbodig.

Diverse modellen: wat is het verschil?

Een integraalhelm, jethelm, systeemhelm. In helmenland vind je deze drie modellen. Maar wat verschillen ze nu met elkaar? Het verschil zit hem in het kinstuk. Een jethelm is een helm zonder kinstuk. Een open helm dus. Een integraalhelm heeft wel een kinstuk. Deze is niet los te maken. De systeemhelm is een combi van beide helmen. Het kinstuk is namelijk wél opklapbaar. Zo kun je met één handbeweging het kinstuk omhoog klappen of naar beneden brengen.

Ook de andere modellen zijn overigens met of zonder vizier te bestellen. De keuze is reuze. Waar gaat jouw voorkeur naar uit wat betreft de integraalhelmen zonder zonnevizier? Niet alle integraalhelmen zonder zonbestendig vizier zijn natuurlijk hetzelfde. Kijk goed naar welke specificaties onmisbaar zijn voor jou als motor- of scooterrijder.

> Toch wel zonnevizier? Bekijk dan eens onze integraalhelmen met zonnevizier!

Moderne features

Helmen worden steeds vindingrijker. De meest handige snufjes worden tegenwoordig geïntegreerd. Zelfs de basis helmen zijn steeds meer voorzien van handige features. Wat zijn mogelijkheden bij de integraalhelmen zonder vizier?

  • Wasbare binnenvoering
  • Pinlock vizier (of voorbereid op)
  • Ingebouwd ventilatiesysteem
  • Anti-kras vizier
  • Kinband snelsluiting
  • Geschikt voor brildragers

Zoek goed per integraalhelm zonder zonnevizier uit of het bovenstaande specificaties bevat. Per helm verschilt dit. Wat jij in ieder geval al weet is dat je op zoek bent naar een integraalhelm zonder zonafweer. Let er wel op dat er soms wel de mogelijkheid bestaat om alsnog een zonnevizier toe te voegen. Wil je vanwege de briluitsparing voor een integraalhelm zonder zonbestendig vizier gaan, vink dan in het linkerfiltermenu aan dat je een helm zoekt met briluitsparing.

> Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis: De systeemhelm met zonnevizier!