Handmoffen voor op de motor of scooter: Gratis verzending!

Koude handen op de scooter tijdens de gure maanden, daar is wat aan te doen. Een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
handmof is een ideale uitvinding en biedt iedere motor- of scooterrijder extra comfort. Bekijk ons assortiment aan handmoffen en bestel ze vandaag nog.

Heb je vragen over onze producten? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Waarom handmoffen zo ideaal zijn

Een handmof – ook wel handwarmer genoemd – is praktisch. Warm. Misschien niet het allermooiste qua design. Maar wel prettig wanneer het regent, hagelt of gewoon steenkoud is. Zeker tijdens lange afstanden kunnen de handen koud worden in de herfst, winter of voorjaar bij regen en lage temperaturen.

Een handwarmer is universeel. Je kunt ze voor iedere tweewieler gebruiken. Zelfs voor op de fiets zijn deze handwarmers geen gek idee. Wat zijn andere voordelen van de handmof?

  • Universeel: geschikt voor motor, scooter, quad, scootmobiel en fiets
  • 100% waterdicht
  • 100% windbestendig
  • Gevoerde binnenvoering
  • 420D Oxford polyester
  • Verstelbaar per stuur
  • Voorzien van reflectie
  • 1 jaar garantie

De bovenstaande voordelen kunnen per paar handmoffen verschillen. In ons assortiment vind je verschillende varianten. Onder ander het merk BLANCC en MKX leveren wij. Bekende en geliefde merken die jou graag een warme hand bezorgen op de scooter of motor. Vergelijk ze dus goed met elkaar, zodat je zeker weet dat je de juiste bestelt.

Hoe gebruik ik een handmof?

Het gebruik van een handmof is eenvoudig, want deze wordt over het handvat van de motor, scooter of brommer geschoven. Daarna kan de berijder de handen in de handmoffen steken en zo met warme handen de motor, scooter of brommer besturen.

Ben je een echte koukleum? Dan kun je er nog voor kiezen om extra handschoentjes te dragen. Let er dan wel op of dit goed past. Je handen moeten wel goed kunnen functioneren tijdens het rijden.