Kinder jethelm: gratis verzending!

Samen de weg op voor een mooie rit in het weekend of misschien wel de dagelijkse Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. VINZ Magic Kinderhelm - Mat Zwart VINZ Magic Kinderhelm - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 79,95 Vanaf 59,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. VINZ Magic Kinderhelm - Roze VINZ Magic Kinderhelm - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 79,95 Vanaf 59,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. VINZ Magic Kinderhelm - Licht Blauw VINZ Magic Kinderhelm - Licht Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 79,95 Vanaf 59,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
rit naar school. Waar jullie ook samen naartoe rijden op de motor, scooter of brommer, veiligheid is alles. In ons assortiment vind je verschillende kinderhelmen voor scooter of motor in kindermaten. Bestel een nieuwe helm voor jezelf en voor je kind en ga samen veilig op pad.

Bescherming van een kinderhelm scooter of motor

Naast een goede pasvorm van een kinderhelm voor scooter of motor is de veiligheid het allerbelangrijkste. Een jethelm voor kinderen biedt bescherming voor de ogen en het gezicht met het vizier. En niet alleen tegen ongelukken maar ook tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen en harde wind.

Goedgekeurd met het ECE-keurmerk

De veiligheid van een jethelm kind garanderen we middels het ECE-keurmerk. Alle helmen in ons assortiment, inclusief de kinder jethelmen, zijn voorzien van dit keurmerk waarvoor de helmen moeten voldoen aan een aantal strenge richtlijnen. Voor een helm dit keurmerk mag dragen wordt de helm onderworpen aan verschillende, zwarte testen voor onder andere de weerbaarheid en veiligheid. Doorstaat de helm de test niet, dan betekent het geen keurmerk en geen plek in ons assortiment.

Koop altijd een nieuwe jethelm voor kind

Kinderen groeien ontzettend snel. Daarom is het verleidelijk om te kiezen voor een goedkopere mogelijkheid van een tweedehands helm. Dit doen we ook veelal voor kleding, schoenen en fietsen nietwaar? Toch raden we af om een tweedehands helm te kopen voor je kleine.

Vanaf de buitenkant zie je niet altijd of de helm vanaf de binnenzijde schade heeft. Is de helm een keer gevallen, dan is de kant groot dat het dempende vermogen van de helm is verminderd. Investeer in een nieuwe kinder jethelm en investeer daarmee in de meest veilige manier om samen de weg op te gaan.

De juiste maat kinderhelm voor scooter of motor

Het bepalen van de correcte maat jethelm voor kind is belangrijk voor een goede pasvorm. Alleen wanneer een jethelm voor kinderen goed aansluit op het hoofd, is de helm effectief bij een val. De meest voorkomende maten van kinder jethelmen zij XXXS of XXS.

Het meten van het hoofd gaat bij kinderen precies hetzelfde als bij volwassenen:

 • Meet ongeveer 2,5 cm boven de wenkbrauwen de omtrek van het hoofd
 • Bepaal middels onze matentabel welke helmmaat er bij de omtrek in centimeters past

Bestel nu een kinderhelm voor scooter of motor

Een keuze gemaakt? Bestel de jethelm voor je kind snel voor 23:59 vandaag en stap morgen al samen de motor, scooter of brommer op! En je profiteert bij ons ook altijd van gratis verzending op al onze kinderhelmen voor scooter en andere producten.