Full face helm: tot 40% korting

De full face helm is een helm die zo is uitgevoerd dat elk deel van het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

30 producten in totaal

Filteren

30 producten in totaal

Filteren
gezicht is bedekt. Er is sprake van één geheel en het kinstuk kan niet omhoog worden geklapt. Als je de helm vandaag besteld, dan ontvang je hem morgen in huis Je profiteert bij het bestellen van een full face helm bovendien ook nog eens van gratis verzending. 

Full face helmen als crosshelm

Full face helmen worden ook wel omschreven als integraalhelmen. Als je graag wilt dat jouw hoofd geheel wordt bedekt tijdens het rijden, dan kan de keuze prima op een full face helm vallen. Dat geldt niet alleen voor het rijden op de openbare weg met een scooter of met een motor. Ook voor andere rijstijlen kan een full face helm een perfecte uitkomst bieden. Bijvoorbeeld met een rijstijl in de vorm van crossen, waarbij er doorgaans toch wat meer risico genomen wordt tijdens het crossen over zandpaden en heuvels dan wanneer er op een vlakke openbare weg wordt gereden. Een full face helm die uitgevoerd is als crosshelm is dan een prima keuze.

Uiteraard is het zo dat er standaard optimaal draagcomfort wordt geboden bij alle full face helmen in ons aanbod. Wij selecteren namelijk ook helmen op basis van de comfort en gemak.

> Bekijk ook eens de Schuberth helm: vandaag bezorgd, morgen in huis!

Unieke helm cadeau geven

Een unieke helm cadeau geven in de vorm van een full face helm is natuurlijk een enorm leuk idee. Degene die op een motor of scooter rijdt en het geschenk ontvangt, zal er natuurlijk hartstikke blij mee zijn. Het enige wat dan wel nodig is bij de aanschaf van een full face helm is dat je verzekerd bent van de juiste helmmaat. Als je deze maat niet weet, kun je het beste proberen om er op een of andere manier achter te komen. Het is ook mogelijk de maat van de helm te bepalen door de hoofdomtrek te meten en naar onze matentabel te kijken.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is een integraalhelm iets voor u!