Topkoffer: vandaag voor 23:59 besteld = morgen in huis!

Wil je er op uit met je motor, alleen of met z’n tweetjes? Dan is extra Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Vinz Torino topkoffer scooter motor koffer 24 liter vooraanzicht sleutels VINZ Torino Topkoffer/ Bagagekoffer/ Motorkoffer - 24 Liter
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 59,99 Speciale prijs 39,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Vinz Milano topkoffer scooter motor koffer 48 liter vooraanzicht sleutels VINZ Milano Topkoffer - 48 Liter
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 69,99 Speciale prijs 45,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
bergruimte absoluut geen overbodige luxe. Extra bergruimte op de motor kun je gemakkelijk creëren met een topkoffer voor scooter of motor. Topkoffers zijn koffers die je achter op jouw motor of scooter kunt plaatsen. Ga op pad en berg je extra helm, bagage of slot op in een handige topkoffer voor scooter of motor.

Waarom een motor of scooter koffer kopen?

Een topkoffer voor een motorfiets is zeer handig voor allerlei extra bagage. Topkoffers kunnen op slot, dus al je spullen liggen veilig en droog is een topkoffer. Gebruik een bagagekoffer motor bijvoorbeeld als helmkoffer voor een scooter of voor:

 • Je regenpak
 • Extra kleding
 • Een slot
 • Spullen voor een dagje weg of vakantie

Onze helmkoffers voor scooter zijn allemaal uitgevoerd in moderne designs, voorzien van reflectoren en uiteraard van de beste kwaliteit. Ze zijn waterdicht en voorzien van hoogwaardige sluitingen en worden geleverd met twee unieke sleutels.

Scooter koffer universeel

Onze motor en scooter koffers zijn universeel, zodat ze op elke motor en elke scooter te plaatsen zijn, mits jouw motor of scooter is voorzien van een rekje achterop. Topkoffers kunnen niet zomaar worden gemonteerd, je hebt er een speciale bevestigingsplaat voor nodig. Bij een topkoffer scooter universeel wordt een universele bevestigingsplaat met standaard fittings inclusief montagehandleiding meegeleverd waarmee je elke topkoffer gemakkelijk op elke motor of scooter met rekje kunt plaatsen.

Met een uniek kliksysteem kun je de koffer gemakkelijk van jouw motor of scooter afhalen. Om veiligheidsredenen is dit uiteraard alleen mogelijk als de koffer niet afgesloten is en alleen met jouw unieke sleutel. Het grote voordeel van een scooter koffer universeel is dus dat je het niet met spanbandjes vast hoeft te sjorren, maar gewoon heel simpel vast en weer los kunt klikken op de meegeleverde bevestigingsplaat.

Verschillende formaten

Een topkoffer voor motorfiets is in diverse maten leverbaar, van klein tot groot, bijvoorbeeld in 28, 36 of 48  liter. In een 28 liter uitvoering past met gemaakt een helm, terwijl in de 48 liter uitvoering zonder problemen 2 helmen kunnen worden geplaatst. Uiteraard kun je het ook gewoon gebruiken voor het meenemen van extra bagage.

Verschillende formaten topkoffer motor of scooter

Topkoffers zijn in diverse maten leverbaar, van klein tot groot, bijvoorbeeld in 28, 36 of 48 liter. Wij bieden ruime topkoffers aan met voldoende ruimte voor één of zelfs twee helmen, afhankelijk van het type dat je kiest. In een 28 liter uitvoering past met gemaakt één van je beste motorhelm, terwijl je in de 48 liter uitvoering zonder problemen twee helmen neerlegt. Uiteraard kun je de extra ruimte van je helmkoffer scooter of motor ook gewoon gebruiken voor het meenemen van extra bagage.

Rijden met een bagage koffer op de motor

Uit diverse reacties blijkt dat de rijeigenschappen van jouw motor of scooter niet erg worden beïnvloed door een topkoffer. Alleen bij zeer hoge snelheden zul je misschien iets merken van je bagagekoffer op de motor. van kunnen merken als je alleen op de motor zit.

Naast een scooter koffer kopen, ook een nieuwe helm kopen?