Fluor helm: Vandaag bezorgd = morgen in huis!

Een fluor helm valt extra op. De reden om te kiezen voor fluor helmen kan dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
 1. VINZ Santos - Fluor Geel VINZ Santos - Fluor Geel
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 99,95 Vanaf 74,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Scorpion Exo-tech EVO ANIMO - Zwart / Geel Scorpion Exo-tech EVO ANIMO - Zwart / Geel
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 369,90 Vanaf 332,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. Scorpion EXO 391 HAUT - Zwart / Zilver / Geel Scorpion EXO 391 HAUT - Zwart / Zilver / Geel
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 129,90 Vanaf 116,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. HJC C91N Nepos - Zwart/Geel HJC C91N Nepos - Zwart/Geel
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs € 199,95 Vanaf € 159,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 5. Shark Ridill 2 Bersek - Geel Shark Ridill 2 Bersek - Geel
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 199,99 Vanaf 142,99
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

5 producten in totaal

Filteren
ook vanwege modieuze redenen zijn. Wat je reden ook mag zijn om voor een felle fluor helm te kiezen, wij verkopen meerdere varianten in onze webshop. Zo kun je diverse motorhelmen vinden, maar ook scooterhelmen.

Kwaliteit: ECE 22.05 keurmerk

Het ECE 22.05 keurmerk is een kwaliteitskeurmerk.. Het ECE keurmerk op onze helmen houdt in dat al onze helmen goedgekeurd zijn, en daarom toegestaan op de Europese wegen. Prettig, zo weet je dat je flink kunt toeren door de meest prachtige landschappen. Maar natuurlijk is dit niet het grootste voordeel. Wat ons betreft is kwaliteit het allerbelangrijkste. Een helm krijgt namelijk pas het ECE 22.05 keurmerk wanneer het aan alle strenge eisen voldoet. En dit keurmerk krijg je echt niet zomaar. 

Keurmerk ECE 22.05

Voordat een helm het keurmerk ontvangt, wordt het eerst aan allerlei testen onderworpen. Zo wordt er gekeken naar stevigheid, schokabsorptie en slijtvastigheid. 

Diverse merken en modellen

De kleur mag dan wel hetzelfde zijn van deze fluor helmen, toch kunnen ze onderling van elkaar verschillen. Heb je al enig idee naar wat voor helm je op zoek bent? Je kunt in ons assortiment in ieder geval systeemhelmen en integraalhelmen. Allemaal helmen met fluorescerende kleuren. Wat is het verschil tussen een jethelm, systeemhelm en integraalhelm?

 • Jethelm: een open helm, zonder kinstuk
 • Integraalhelm: een volledig omsloten helm, met een vast kinstuk
 • Systeemhelm: combinatie tussen jethelm en integraalhelm. Heeft een opklapbaar kinstuk.

Ook zijn de fluor helmen afkomstig van verschillende merken.

 • VINZ
 • Caberg 
 • MT
 • Shark

> Alle integraalhelmen bekijken? Kijk dan snel hier!

Tips voor het onderhouden en schoonmaken van de fluor helm

Het is zeker aan te raden om de fluor helm goed te onderhouden en regelmatig te reinigen. Als de helm namelijk te vies wordt, kan het fluorescerende effect sneller wegvallen. De buitenschaal kan prima met een wat vochtige doek worden gereinigd. Dat geldt ook voor het vizier van de fluor helmen. Mocht het vizier niet schoon genoeg worden met een vochtige doek dan kun je een vizierreiniger gebruiken die daar speciaal voor ontwikkeld is. Bij de meeste fluor helmen is de binnenvoering uitneembaar en die kun je dan ook wassen. Op deze manier kun je weer met een frisse en schone fluor helm op de scooter of motor op pad gaan.

Voordat je overigens een keuze maakt uit het aanbod helmen met felle kleuren, kun je op jouw gemak alle specifieke kenmerken met elkaar vergelijken. Dat garandeert dat je de voor jou beste keuze maakt.

Hoe kies ik de juiste helmmaat?

De kleur weet je inmiddels, een helm met felle kleuren. Maar een ander belangrijk onderdeel is de maat. Je wilt niet dat een helm te los zit en gaat wiebelen. Of juist veel te strak en erg gaat klemmen tijdens het rijden. Zorg voor de juiste maat. Hoe? Op deze manier:

Pak een meetlint. Plaats deze 2,5 cm boven je wenkbrauw en meet vervolgens de omtrek van je hoofd op. In de matentabel kun je de juiste maat vinden. Meet voor de zekerheid de maat een aantal keer extra op. Zo kun je dubbelchecken of je echt juist hebt gemeten. Heb je advies nodig? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder, ook met andere vragen.

> Bekijk ook onze jethelmen en snorscooterhelmen: tot 40% korting!