Roze integraalhelm: gratis verzending!

Waar de één kiest voor een simpele, tijdloze zwarte helm, wordt de ander juist gelukkig van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Vinz Kennet mat roze integraalhelm scooterhelm motorhelm zonnevizier vooraanzicht open vizier VINZ Kennet - Mat Roze (22.06)
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 99,95 Vanaf 64,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Shark Ridill 2 Bersek - Roze Shark Ridill 2 Bersek - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 199,99 Vanaf 142,99
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
een ‘pop of colour’. In ons grote assortiment hebben we voor deze twee rijders, en iedereen ertussenin een passende helm. We verkopen integraalhelmen in alle soorten kleuren, waaronder integraalhelmen in roze. Bekijk onze roze integraalhelmen en maak de keuze welke helm het beste bij je past.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm loopt helemaal door tot onder de kin. Het kinstuk van de helm zit vast en kan niet omhoog geklapt worden. Dit zorgt voor iets minder bewegingsvrijheid maar wel voor een zo’n optimale bescherming tijdens het rijden. Op je nu op een brommer, scooter of motor rijdt, de integraalhelm is voor elk van deze voertuigen geschikt.

ECE keurmerk

Naast dat alle roze integraalhelmen voor elk voertuig geschikt zijn, zijn ook al onze helmen voorzien van het ECE keurmerk. Roze integraalhelmen met dit keurmerk zijn uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn helmen met dit keurmerk goed bevonden om op de Europese wegen te gebruiken. Met dit keurmerk ben jij ervan verzekerd dat je een goede aankoop doet.

De voor- en nadelen van een integraalhelm roze

Voordat je een roze integraalhelm bestelt in onze online shop, is het goed om te weten wat de plus- en minpunten van dit type helm zijn. Is dit wel de juiste soort helm voor jou? Maak een keuze op basis van je wensen en je behoeftes. De voordelen van een roze integraalhelm zijn:

 • Goede bescherming omdat de roze integraalhelm het hoofd volledig omsluit
 • Een roze integraalhelm houdt harde wind goed tegen tijdens het rijden. Dit zorgt ook voor minder omgevingsgeluid

Een nadeel van een roze integraalhelm is dat je minder bewegingsvrijheid hebt tijdens het rijden. Ga je in een drukke stad rijden met de scooter? Dan is een integraalhelm in het roze wellicht niet de beste keuze voor jou. Kies in dat geval voor een roze systeemhelm waarbij het kinstuk opgeklapt kan worden of voor een volledig open, roze jethelm.

> Motorhoes kopen? Geen overbodige luxe, want ook je motor verdient bescherming.

Een integraalhelm roze kopen

Je wilt een kleurrijke, opvallende helm, de beste bescherming én een fijne prijs. Dat snappen we maar al te goed. Daarom krijg je bij ons gratis verzending verzending en bezorging van alle integraalhelmen. En bestel je de integraalhelm in een roze kleur vandaag nog voor 23:59? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis.

Populaire producten: