Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Op werkdagen voor 23:59 besteld = de volgende dag in huis. We kunnen door de snelle ontwikkelingen en automatisering tot 23.59 uur pakketjes verzenden met POST NL binnen Nederland en buiten Nederland met GLS. Zodra het pakketje ingepakt wordt ontvang je van ons een fototje, met daaropvolgend een mailtje met de track en trace code zodat je het pakketje kunt volgen!

Is het mogelijk mijn bestelling te wijzigen / aan te passen?
Helaas kunnen wij door de snelle techniek geen wijzigingen meer in de bestellingen doorvoeren. Om een beeld te geven, je order wordt binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling door robotjes gepakt en in het systeem verwerkt. Een mooie techniek, echter helaas niet erg flexibel!

Mocht je de order niet willen ontvangen kun je deze het beste weigeren aan de deur, de zending komt dan bij ons retour. Zodra wij het pakketje retour ontvangen hebben, zal het aankoopbedrag minus 4 euro weigeringskosten worden gecrediteerd binnen 5 werkdagen. 

Is het mogelijk het product te ruilen?
Kijk hier voor meer informatie met betrekking tot ruilen.

Helaas is het niet mogelijk producten direct om te ruilen, het beste kun je deze terugzenden en het gewenste product opnieuw bestellen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

 • iDEAL (ondersteund door bijna alle banken)
 • PayPal
 • VISA & Mastercard
 • Overboeking (vooruitbetalen)
 • Achteraf Betalen met Klarna

iDEAL
iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO en de ING en is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. iDEAL sluit aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren. Betalingen worden direct afgeschreven waardoor wij de order ook direct kunnen verzenden.

Betalingen via iDEAL zijn mogelijk waarneer je bankiert bij een van de onderstaande banken;

- Abn Amro 
- Asn Bank 
- ING Bank 
- Rabobank 
- Triodos Bank 
- SNS Regiobank 
- SNS Bank 
- Frieslandbank 
- Fortis Bank

PayPal, ook voor VISA & Mastercard
Betalen via PayPal werkt eenvoudig, snel en vertrouwd. Met je PayPal wachtwoord en emailadres kun je binnen enkele klikken de betaling voltooien. Daarnaast biedt PayPal de mogelijkheid betalingen via VISA of Mastercard te plaatsen. Betaling via PayPal worden direct verwerkt waardoor wij de order zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Overschrijving via bank
Wanneer je de voorkeur geeft aan betaling via bankoverschrijving is dit mogelijk via de optie 'bankoverschrijving'. 
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een email met hierin de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling zullen wij de order verzenden. De verwerking van de betaling kan enkele dagen in beslag nemen, houd hierdoor rekening met een langere verzendingstijd. 

MisterCash (voor België)
Mistercash is de populairtse betaalmethode in België. Hierbij is je fysieke bankpas zowel on-line als off-line te gebruiken als betalingsmiddel. Betalingen geplaatst met mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Een betrouwbare, veilige manier van betalen welke direct verwerkt wordt bij ons waardoor wij de fietsen zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Ik heb mijn bestelling retour gezonden maar nog geen geld retour ontvangen?
In principe vinden de terugbetaling binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retourgezonden product plaats. Wanneer wij het product in goede orde retour hebben ontvangen krijg je hier ook een automatisch mailtje van. Wanneer je na deze 5 werkdagen het bedrag nog niet retour van ons heeft ontvangen zou je dan contact met ons op willen nemen zodat we kunnen nagaan waar het mis gaat?

Ter informatie, terugbetalingen vinden altijd plaats op de rekening van aankoop. Wanneer je met creditcard heeft betaald kan het daarom zijn dat je het pas aan het einde van de maand op je rekening terugziet. 

Belangrijk! Bewaar je verzendbewijsje goed, mocht het product om welke reden dan ook niet goed aankomen dan heb je deze als bewijsje.

Voldoen de helmen aan de gestelde veiligheidseissen?
Alle helmen hebben de Europese goedkeuring en zijn geschikt voor de bromfiets, scooter en motorfiets voor alle openbare wegen.
De helmen zijn voorzien van het ECE keurmerk, het ECE 22.05 keurmerk staat voor de richtlijnen die in Europa zijn opgesteld ten aanzien van de minimale veiligheid en mate van bescherming. ECE staat voor Economic Commission Europe deze commissie stelt zichzelf ten doel zoveel mogelijk richtlijnen op te stellen waar producten zoals helmen aan moeten voldoen.

Welke maat helm heb ik?
Alles over je maat kun je vinden op de maten pagina. Door de grote diversiteit tussen mensen is het natuurlijk lastig de maten te generaliseren. Er zijn een aantal algemene vuistregels welke een goede indicatie geven. Veel van onze helmen vallen iets kleiner (dit staat vermeld bij het product), neem in dat geval bij twijfel een maatje groter!

Klachtenpagina
Heb je naar aanleiding van de levering een klacht of opmerking, dan verwijzen wij je graag door naar onze klachtenpagina voor nadere informatie! 

Adresgegevens
Helmonline.nl is onderdeel van:

Bisshops BV
Overtoom 383-2
1054JN Amsterdam

(let op: Dit is geen retouradres, zie voor ruilen/retourneren: https://www.helmonline.nl/ruilen)

KVK 59631465
BTW nr: 853579404B01

Rekeningnummer: NL72INGB0004238109 tnv Bisshops BV

Voor vragen vul ons contactformulier in en je krijgt binnen 24 uur reactie.

Privacy
Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en 
beveiligd. Helmonline.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. 
In het kader van de dienstverlening, wanneer je een product bestelt of andere diensten van helmonline.nl afneemt, leggen wij gegevens vast. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling, haar dienstverlening en om je van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden.

Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen