VINZ helm: voor 23.59 uur besteld = morgen in huis

Een VINZ helm is niet alleen praktisch en comfortabel, maar door het ontwerp van de helm Lees door

Van laag naar hoog sorteren

181 producten in totaal

Filteren

181 producten in totaal

Filteren
is het naast praktisch, ook stijlvol. De helmen die wij in het aanbod van VINZ beschikbaar hebben, variëren qua uitvoering en kleur. Bovendien zijn de VINZ helmen in de meest uiteenlopende maten beschikbaar van klein tot groot, voor iedereen. Welke helm van VINZ kies jij?

VINZ helm met keuze uit verschillende soorten

Het aanbod met VINZ helmen laat een grote variatie zien in verschillende soorten helmsystemen. Bij een VINZ helm kopen, kan je dan ook rekening houden met je eigen voorkeur. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten helmen van VINZ (met vizier):

  • Een VINZ-fashionhelm
  • Een VINZ systeemhelm
  • Een VINZ jethelm

De VINZ helmen worden bovendien per soort in diverse uitvoeringen aangeboden. Dat betekent dat er sprake is van een aanbod in verschillende kleuren. Ga je voor een stoere zwarte helm van het merk, een opvallende roze helm of kies je voor stijlvolle bruine lederen helm van VINZ? Elke rijder vindt een passende helm van het merk.

Helm van VINZ voor iedereen

De helmen van VINZ zijn geschikt als scooterhelm, motorhelm en scooterhelm. En naast dat de helmen van VINZ voor elke type rijvoertuig geschikt zijn, beperkt het merk zich ook niet tot geslacht. We hebben modellen voor zowel dames als heren in onze collectie.

De beschikbare maten variëren per helmtype van extra small tot en met extra large. Als vuistregel moet er net een vinger passen in de ruimte tussen de helm en het hoofd. Gebruik onze matentabel om je maat te bepalen voor je VINZ helm. Meet de omvang van je hoofd met behulp van een meetlint (2,5 cm boven de wenkbrauwen). Vervolgens bepaal je aan de hand van de tabel de juiste maat voor je VINZ helm.

VINZ helm met ECE-markering

Alle onze helmen in het assortiment, dus ook alle VINZ helmen, zijn voorzien van de ECE 22.05 markering. Wat betekent deze markering? Dit betekent dat de VINZ helm is goedgekeurd voor de Nederlandse en Europese wegen. Het keurmerk laat zien dat de helmen van hoge kwaliteit zijn. En naast de brommer, scooter en motor gebruik je deze goedgekeurde helmen ook voor de helmplicht snorfiets vanaf 2023

 

Andere interessante producten:

 

C

Caberg Carbon

Caberg Duke 2 pinlock

Caberg helm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

Helm HJC

K

Kinder helm

M

Motorhelm

 

 

 

 

 

 

 

 

S

Schuberth helm c4 pro

Schuberth systeemhelm c3 pro

Schuberth helmen

Scooterhelm kopen

Speed pedelec helm snorfiets

V

VINZ integraalhelmen

 

 

 

 

 

 

 

Zijn de VINZ helmen geschikt voor zowel op de scooter als op de motor?

Ja, de VINZ helmen zijn geschikt voor motorrijders en scooterrijders.

In welke maten zijn de VINZ helmen te bestellen?

De VINZ helmen zijn in zowel grote als kleine maten te verkrijgen: XL, L, M, S, XS, YL, YM en YS.

Wat is de levertijd van de VINZ helm?

Bestel je de VINZ helm vandaag vóór 23:59u, dan ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Snelle + gratis bezorging.