Integraalhelm Shark: gratis verzending!

Integraalhelmen van Shark zijn ideaal om te dragen tijdens het rijden op de scooter of motor. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Het comfort, is groot net als het gemak. Bovendien ziet een Shark integraalhelm er altijd spectaculair uit. De Shark integraalhelmen zijn voorzien van het ECE keurmerk. Deze helm omsluit het hoofd volledig inclusief de kin.

Ruim aanbod Shark integraalhelmen

Iedereen die op een motor of scooter rijdt, heeft weer een andere persoonlijke voorkeur qua design, kleur en eigenschappen als het om de keuze voor een helm gaat. Daarom hebben wij voor jou een zo breed en divers mogelijk assortiment met Shark integraalhelmen samengesteld. Je kunt dan ook heel gemakkelijk met bepaalde eisen rekening houden die je aan het dragen van een Shark integraalhelm stelt.

Wij hebben in ons aanbod onder meer uitvoeringen in het model D-Skwal beschikbaar. Elk van deze modellen hebben weer een ander uniek en origineel design, maar beschikken eveneens over andere eigenschappen. Je kunt bijvoorbeeld naar het design kijken bij het maken van een keuze, maar ook naar de specifieke kenmerken van de Shark integraalhelmen kijken en deze met elkaar vergelijken. Zo kom je vanzelf bij de helm die het beste bij je past:

> terug naar alle Shark helmen in het assortiment

De juiste helmmaat

Voordat je vol enthousiasme je nieuwe integraalhelm van Shark besteld, bepaal eerst de juiste helmmaat. Zo voorkom je dat de helm om je hoofd vastklemt en zorgt voor hoofdpijn of dat de helm juist te los valt en niet de juiste bescherming biedt. Je komt gemakkelijk achter jouw helmmaat met een meetlint. Meet je hoofdomtrek ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkrauw. Bekijk vervolgens welke helmmaat, van een integraalhelm van Shark, aansluit bij jouw omtrek in centimeters.

> Bekijk al onze Shark scooterhelmen. Of deze pareltjes: