Jethelm zonder zonnevizier: Tot 40% voordeel!

Ben je op zoek naar een jethelm, maar dan wel eentje zonder zonnevizier? Dat is één Lees door

Van laag naar hoog sorteren

32 producten in totaal

Filteren

32 producten in totaal

Filteren
van de vele mogelijkheden. Een jethelm zonder zonnevizier kan erg handig zijn wanneer je een zonnebril op sterkte wilt gebruiken. Zoek je een motorhelm of een scooterhelm? Bekijk ons assortiment want type helmen zijn in diverse varianten te bestellen.

ECE 22.05 keurmerk voor helmen

Al onze jethelmen zonder zonnevizier zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat de helmen zijn goedgekeurd en dus geschikt zijn op alle Europese wegen. Prettig, voor als je eens in het buitenland wilt toeren. En nog prettiger: dit keurmerk geeft aan dat een helm voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Een ECE 22.05 keurmerk krijgt een helm namelijk niet zomaar. Zo wordt de helm eerst op alle fronten getest. Denk aan de schokabsorptie, stevigheid en slijtvastigheid. Tijdens deze testen gaat het er zeker niet zacht aan toe. Wanneer de helm door de keuring gekomen is, ontvangt het pas het ECE 22.05 keurmerk.

Keurmerk ECE 22.05

Redenen voor géén zonnevizier

Het vizier van een jethelm kan op allerlei manieren worden ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld een zonnevizier zijn, maar ook gewoon een standaard vizier. Heb je liever geen zonnevizier? Wanneer je bijvoorbeeld een zonnebril op sterkte nodig hebt, dan is een jethelm zonder zonnevizier een betere oplossing. Zo heb je wel bescherming tegen de zon en een bril op sterkte.

Niet alleen een briluitsparing kan een reden zijn om voor een jethelm zonder zonafweer te kiezen. Heb je een speciale zonnevizier op het oog, kies dan voor een helm met een voorbereiding op een zonnevizier.

Hoe kies je de juiste helm?

Een jethelm zonder zonnevizier. Dat zijn al twee keuzes die je hebt gemaakt. Maar om helemaal tot de voor jou perfecte helm te komen, zul je nog meer keuzes moeten maken. Onze jethelmen zonder zonnevizier zijn met diverse features en handigheden te bestellen. Welke opties zijn er onder andere mogelijk voor een jethelm zonder zonbestendig vizier?

  • Anticondens lens
  • Anti-kras vizier
  • Uitsparing voor brildragers
  • Snelsluiting kinband
  • Wasbare binnenvoering

Niet iedere jethelm zonder zonnevizier heeft bovenstaande specificaties. Vergelijk de helmen daarom goed met elkaar en ontdek zo de helm die het beste aan jouw wensen voldoet.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment integraalhelmen met zonnevizier!

Een geruisloze helm

Een probleem dat veel mensen ervaren bij het dragen van een jethelm is de mate van geluidshinder. De helmen zijn door de mogelijkheid van de wind om onder de helm te kruipen soms behoorlijk lawaaierig. Dit is echter bij de nieuwere varianten veel minder aan de orde. Het is namelijk zo dat door de jaren heen de pasvorm steeds beter is geworden en de helmen zelfs ondanks de open onderzijde nauwelijks nog geluid produceren. Dit maakt het een stuk veiliger om ermee de weg op te gaan. Geniet van onze jethelmen zonder zonafweer én zonder ruis. Maak je nieuwe helm steeds meer eigen.

> Bekijk ook onze jethelmen met zonnevizier: vandaag besteld, morgen in huis!