Shark Ridill helmen: kortingen tot wel 40%

Een integraalhelm is altijd een goede keuze. Zeker wanneer het een helm uit de nieuwe reeks Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
modellen van Shark Ridill betreft. De Ridill helmen van Shark voldoen immers aan alle moderne wensen en eisen die aan helmen worden gesteld. Dit betekent dat de helm er goed uitziet, maar dat deze ook lekker zit. Daarnaast is natuurlijk vooral de mate van bescherming die geboden wordt van groot belang. Ook op dit vlak zit het wel goed met deze helm.

Wat vooral ook belangrijk is als het gaat om de Shark Ridill helm, is dat deze gemakkelijk in gebruik is. Dat betekent dus dat hij, wanneer de juiste maat is aangeschaft, altijd goed past. Daarnaast is hij gemakkelijk in te stellen en zijn de sluitingen en dergelijke allemaal van hoge kwaliteit. Met deze helm op het hoofd kan dus zonder zorgen een leuke rit worden gemaakt. De rijervaring en beleving staan dan voorop. Dit is natuurlijk ook zeer belangrijk voor een motorrijder.

De Shark Ridill: De voordeligste integraalhelm

De Shark Ridill is sinds 2017 in het leven geroepen ter vervanging van het S700S model van Shark. De Ridill is een perfecte helm als je op zoek bent naar een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Het design beschikt over een geïntegreerd zonnevizier, hiermee kan je eenvoudig jezelf beschermen tegen de zon. De binnenvoering is bovendien ook nog eens volledig uitneembaar om deze te wassen. Daarnaast heeft ook de Shark Ridill een quick release visor en een micro metric sluiting. Deze ECE gekeurde Ridill helm van Shark kun je bij ons bestellen met een goede korting!

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bekijk ook eens de Shark motorhelm!

Ridill helm van Shark: vooral zeer betrouwbaar

Wat is nu de echte reden om voor helmen als de Ridill van Shark te kiezen? Natuurlijk wordt dan in de eerste plaats naar de comfort die de helm biedt gekeken. Dit is immers een belangrijk kenmerk van integraalhelmen. Dit is dan ook het belangrijkste uitgangspunt van de fabrikant geweest. Dit model is daarentegen wel ook modieus te noemen. Bovendien zijn er nog meer positieve kenmerken:

  • Een schaal van injected thermoplastic
  • Ingebouwd zonnevizier
  • Wasbare binnenvoering die gemakkelijk uitneembaar is
  • Gewicht van 1550 gram
  • Pinlock voorbereid

Omdat de helmen Shark Ridill integraalhelmen zijn, omsluiten ze het gehele hoofd. De shark helm is net zo goed op straat als op de snelweg te gebruiken. Dit zijn belangrijke voordelen als het gaat om de Shark Ridill. Om die reden is de helm ook populair.

Bekijk onze andere Shark Ridill modellen:

Minder last van windruis in de helm

Kiezen voor een integraalhelm is vaak al een eerste goede stap in het voorkomen van hinder door windruis. Deze ruis kan immers bijvoorbeeld de communicatie verstoren. Een helm zoals de Shark Ridill is dan alvast een goede keuze. Let daarbij wel op een aantal belangrijke zaken die mee kunnen helpen. Zo is bijvoorbeeld de keuze voor de juiste maat van groot belang. Daarmee kan al direct worden gezorgd dat er minder kans is op ruis. Hoe beter passend de helm, hoe minder de ruis. Let daarnaast ook op het communicatiesysteem dat gekozen wordt. Systemen waarbij al aandacht is voor het beperken van hinder hebben een voorkeur.

Onze andere Shark modellen zijn ook zeer populair: