Shark Spartan helmen: korting van 10 tot 40%

Een integraalhelm is vaak de gewenste oplossing wanneer een goede helm nodig is. De Shark Spartan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
helm is dan ook een goede optie. De helm is niet heel erg zwaar met dank aan de buitenschaal van carbon. Dit is een belangrijke wetenschap met het oog op het rijplezier tijdens ritjes op de motor of scooter. Hoe lichter van gewicht de helm is, hoe beter dit is. In dat opzicht zijn de modellen in de reeks Spartan helmen altijd aan te raden als keuze. 

Specificaties van de Shark Spartan helm

De Shark Spartan is een integraalhelm die is ontworpen met comfort voorop. De helm is licht van gewicht vanwege het lichte materiaal waaruit de Shark Spartan bestaat. Daarnaast heeft het aerodynamische ontwerp gezorgd voor een stabiele helm waarmee de luchtsweerstand wordt geminimaliseerd. De active wind noise reduction voorkomt dat je last krijgt van het geluid van de wind, waardoor je comfortabel op hogere snelheden kunt rijden. De Shark Spartan helm heeft een dubbele spoiler waardoor de luchtzuigers in de helm geïntegreerd zitten. Hierdoor onstaat een perfect intern klimaat. Specificaties van de Shark Spartan helm zijn:

  • Een uitneembare voering om deze te reinigen
  • Verkrijgbaar in meerdere maten, bekijk hier wat jou helmmaat is
  • Optimaal comfort voor brildragers
  • De Shark Sparten heeft een micro-lock sluitingssysteem
  • Het is mogelijk om een bluetooth communicatiesysteem aan te sluiten

Spartan helm van Shark: bekend met de voordelen?

Dat de helmen Spartan van Shark lekker licht zijn en een goede pasvorm hebben is natuurlijk fijn. Andere voordelen zijn:

  • Geschikt voor mensen met een bril
  • Zonnevizier is geïntegreerd
  • Veel aandacht voor ventilatie
  • Sluiting volgens het Micrometic kinband principe
Dit zijn de submodellen van onze Shark Spartan helm:

Met muziek op rijden op de motor

Een Shark helmet zoals de Shark Spartan is geschikt gemaakt voor Bluetooth systemen. Daarnaast zijn bijvoorbeeld oordopjes gemakkelijk in de oren te stoppen. De vraag is daarom of het een leuk idee kan zijn om lekker muziek op te zetten tijdens het rijden op de motor. Onder de motorhelm hoeft dit immers geen probleem te zijn. Wel is het belangrijk om je goed bewust te zijn van je omgeving en de geluiden die hierbij komen kijken.

Bekijk ook eens deze modellen:

Interessante blogs

De verschillen tussen helmen: