Motorzitje voor op de motor: verzending = gratis!

Een kinderzitje voor een motor stelt je in de gelegenheid om jouw zoon of dochter op Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
veilige wijze achterop de motor te vervoeren. Bij ons koop je een TÜV goedgekeurd motorstoeltje. Je bent met ons betrouwbare motorzitje verzekerd van een veilige rit.

Voordelen van een motorzitje

Je profiteert bij het kopen van een motorzitje direct van meerdere voordelen. Je krijgt niet alleen een veilig en betrouwbaar product voor bij je motor maar ook:

  • Gemakkelijke montage:monteer het kindermotorzitje eenvoudig zelf door middel van het kliksysteem
  • Preventie tegen diefstal:het zitje zit met een zadelslot waardoor diefstal onmogelijk wordt
  • Bestand tegen weersomstandigheden:het materiaal is bestand tegen regen. Er is geen noodzaak om de motor met het zitje altijd binnen te stallen
  • Breed toepasbaar:het zitje is niet alleen geschikt voor gebruik op een motor maar ook voor een scooter en zelfs op een quad. Door de zwarte, neutrale kleur is het zitje op elke kleur motor, scooter en quad te gebruiken

Veiligheid van het motorzitje: TÜV keuring

Dit zitje is geschikt voor gebruik op de openbare weg door de bekende TÜV goedkeuring. Heeft een product deze goedkeuring, dan voldoet het product aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.

Motorzitje geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar

In Nederland is het wettelijk verplicht om kinderen onder de 7 jaar in een kinderzitje te vervoeren. In ons assortiment vind je een motorsteltje die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 8 jaar. Wel is het belangrijk om ook rekening te houden met het gewicht van je zoon of dochter. Het maximale gewicht voor op het kinderzitje zit tussen de 14 en 30 kilo. Alles hieronder of boven komt de veiligheid van het motorzitje niet ten goede.

Motorzitje kopen

Ben je klaar voor een rit samen met je zoon of dochter? Geniet van korte ritjes samen of maak langere richten samen op de motor of scooter. Bij ons bestel je een zitje voor je kind altijd zonder verzendkosten. En bestel je het vandaag nog, dan heb je het zitje morgen al in huis.

Naast het motorzitje is het interessant om een goedkope motorhelm te kopen, dit kan een sterke integraalhelm zijn, maar ook een praktische systeemhelm. Bekijk welk model helm er het beste aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Bekijk ook onze andere verschillende soorten helmen.