MT helmen kopen: Deze maand tot 40% korting

Ben je op zoek naar een MT helm? Dan kun je je geluk niet op. Dit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
helmen merk heeft namelijk een ontzettend breed scala aan helmen. Van kinderhelm tot aan crosshelm of integraalhelm. Waar ben je naar op zoek? Bekijk ons aanbod en ontdek de helm die bij jou past.


MT helmen zijn voorbereid op allerlei type motor- of scooterrijders. Heb je een bril? Check. Neem je je kind mee achterop de scooter? Check. Wil je een Pinlock vizier. Ook mogelijk. Dat biedt uitkomst. Ontdek wat het merk MT nog meer te bieden heeft.

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Wil je binnen Europa een helm gebruiken voor op de scooter of motor, dan is het kwaliteitskeurmerk ECE 22.05 vereist. Dit keurmerk betekent dat de helm goedgekeurd is en dus voldoet aan de eisen van ECE 22.05. Dit keurmerk krijgt een helm niet zomaar. Eerst moet de helm allerlei testen doorstaan. Pas wanneer de helm voldoet aan de eisen, krijgt de helm dit keurmerk. 

Keurmerk ECE 22.05

Tijdens de testen wordt er onder andere gekeken naar de schokabsorptie, stevigheid en slijtvastigheid. In ons assortiment zul je alleen helmen vinden die voorzien zijn van dit belangrijke keurmerk. Want kwaliteit, daar gaan wij voor.

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb?

Het belangrijkste tijdens het aankopen van een helm is het kiezen van de juiste maat. Wij hebben voor jou onze matencalculator beschikbaar. Daarmee kun je aan de hand van twee eenvoudige stappen jouw helmmaat opmeten:

  1. Meet met een meetlint de omvang van je hoofd. Om de juiste omvang op te meten moet het meetlint 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen worden geplaatst. 
  2. Kijk vervolgens welke maat helm jij nodig hebt door te kijken op de matentabel. Daar is te zien welke helmmaat past bij jouw hoofdomvang

Heb je de helmmaat opgemeten, dan kun je de helm bestellen. Twijfel je nog? Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact op. Ook voor andere vragen natuurlijk.

> Verzending = gratis: Bekijk ook onze systeemhelmen!

Verschillende type MT helmen bij Helmonline.nl

Naar wat voor type helm ben je op zoek? Dit hangt natuurlijk af van je wensen. Ben je al jaren een MT helm gebruiker en zoek je nu een nieuwe? Of ben je nog niet bekend met het merk MT, maar ben je wel benieuwd wat deze collectie te bieden heeft? Ontdek de helm die aan jouw wensen voldoet.

Vind je een jethelm (helm zonder kinstuk) lekker luchtig voor in de zomer? Of wil je juist extra bescherming en kies je daarom voor een integraalhelm (helm met vast kinstuk)? Het fijne is dat alle type helmen te bestellen zijn. Ook als je een jethelm én een integraalhelm wilt. Kies dan voor een systeemhelm. Hiervan is het kinstuk opklapbaar, wat het gebruikersgemak verhoogt.

MT helmen zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • De jethelm
  • De integraalhelm
  • De kinderhelmen
  • De systeemhelm

De MT helmen van Helmonline zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder crème kleurig, bruin, Geel, wit, rood, wit, mat-zwart en natuurlijk zwarte MT helmen. 

Gebruik ook het linkerfiltermenu. Hier kun je exact aanvinken waar je naar op zoek bent. Een helm die aan je verwachtingen voldoet is belangrijker, want je wilt nog lang genieten van de helm als (toekomstig) MT helm drager.

> Neem eens een kijkje in onze helmen outlet, om andere helmen te bekijken.