Scooterzitje kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Wil je je kind achterop nemen op de scooter? Dan is een scooterzitje wel zo prettig. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Bij ons kun je een veilig scooterstoeltje kopen die geschikt is om te gebruiken op vrijwel alle scooters. De montage van het scooterzitje is bijzonder eenvoudig. Het zitje kan op de scooter bevestigd worden met zadelvergrendeling en dat biedt meteen een preventieve maatregel ter voorkoming van diefstal van het scooterstoeltje.

Heb je vragen over het scooterzitje? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar een zitje scooter.

Voordelen van deze scooterzitjes

Een scooterzitje zorgt er natuurlijk voor dat je je kind veilig kunt meenemen op je scooter. De stevige randen zorgen ervoor dat je kind niet van de scooter afglijdt. Ook de comfortabele voetsteuntjes zijn prettig voor het kleintje achterop.

Wat levert dit zitje op aan voordelen? Wij sommen dat graag voor je op:

  • Voor kinderen van 3 – 8 jaar
  • Geschikt voor kind tussen de 14-30 kg
  • Tüv keurmerk (veiligheid)
  • Weersbestendig
  • Buddyseat beveiliging
  • Eenvoudig te monteren
  • Inclusief voetsteuntjes

Niet alleen een scooterzitje verhoogt de veiligheid van je kind. Ook een kinderhelm draagt hier aan bij. Bij ons vind je ontzettend veel kinderhelmen.

Is een kinderzitje op de scooter verplicht?

Een kinderzitje voor op de scooter is verplicht voor kinderen jonger dan 8 jaar. Dit is vanuit de overheid verplicht. Juist ter bevordering van de veiligheid is het dus heel belangrijk om een kind onder de 8 jaar op een scooterzitje te laten zitten. De vereiste aan een kinderzitje voor op de scooter is dan wel dat het voldoende steun biedt voor de rug, handen en voeten. Een kind achterop een scooter moeten daarnaast ook een goedgekeurde helm dragen.