Schuberth C4 helmen: Gratis bezorging in 24 uur!

Schuberth C4 helmen bieden vanaf de motor een goed gezichtsveld. Dat komt doordat het vizier zo Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
breed en groot is uitgevoerd. Voor de motorrijder is dat natuurlijk ideaal, want hierdoor is er sprake van een extra breed gezichtsveld. De Schuberth C4 is een systeemhelm die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook comfort biedt aan de drager.

De voordelen van de Schuberth C4 helmen

De Schuberth C4 helm is een motorhelm met allerlei nieuwe features en voordelen. Eén van de redenen waarom dit product zo populair is bij Schuberth C4 gebruiker, is onder andere het fijne ventilatiesysteem. Aan de bovenkant van de helm zitten namelijk luchtgaten voor de toe- en afvoer van lucht. Zelfs bij het kinstuk kun je extra frisse lucht regelen, met een simpele druk op de knop.

Wist je dat de Schuberth C4 helmen ontworpen zijn met een zeer goede geluidsisolatie en aerodynamica? Houd jij van toeren, dan is dit een perfecte helm voor lange afstanden.

Op het gebied van de communicatie zijn er eveneens verbeteringen aangebracht voor de Schuberth C4 gebruiker. Zo zijn er al voorbereidingen getroffen voor Bluetooth communicatie met onder meer FM radio, intercom en een optie voor communicatie in de vorm van Bike 2 Passenger en Bike 2 Bike. Het is ook prettig en aangenaam dat de Schuberth C4 helm maar een gewicht heeft van 1.470 gram. Dat maakt het een comfortabele helm voor de Schuberth C4 drager tijdens lange toertochten.

  • Exclusief ventilatiesysteem 
  • Bedienbare luchtinlaat kin 
  • Optimale geluidsisolatie
  • Aerodynamisch uitgevoerd
  • Optimaal voorbereid voor Bluetooth communicatie
  • Gewicht van 1.470 gram
Dit zijn de type C4 Schuberth helmen in ons assortiment:

Alle helmen voorzien van ECE keurmerk

Wil je op alle Europese wegen je helm kunnen gebruiken, dan dient deze ECE goedgekeurd te zijn. Al onze helmen zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk voor helmen. Wat dat voor jou betekent? Een goedgekeurde helmen voor alle Europese wegen én een helm van de hoogste kwaliteit.

Keurmerk ECE 22.05

Een helm ontvangt pas het ECE 22.05 keurmerk wanneer het aan de kwaliteitseisen voldoet. Hiervoor wordt de helm uitvoerig getest. Er wordt gekeken naar de schokabsorptie, stevigheid en slijtage.

Maat bepalen

Heb je de juiste Schuberth C4 model gevonden? Zorg ervoor dat je de motorhelm in de juiste maat besteld. De maat meet je eenvoudig op:

  • Pak een meetlint
  • Meet de omtrek van je hoofd. Houd hierbij het lint 2,5 cm boven je wenkbrauw
  • Meet de omtrek voor de zekerheid meerdere keren
  • Wanneer je de juiste hoofdomtrek hebt gemeten, kun je in de matentabel de juiste maat vinden.

Ook interessant voor jou: