Shark Evoline 3 helm: altijd gratis verzending

Op zoek naar een systeemhelm die voorzien is van de nieuwste snufjes? Dan is de Shark Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Evoline 3 helm een geschikte kandidaat. De Shark Evoline 3 helm is geschikt voor zowel de scooter als een motor. Kies het model en de uitvoering die bij jou past en je bent klaar voor je volgende rit.

Shark Evoline 3 helm in verschillende modellen

De Shark Evoline 3 helmen kan als jethelm – zonder kinstuk – of als integraalhelm – met kinstuk – gedragen worden. Dat is het grote voordeel van systeemhelmen. Op de snelweg biedt het kinstuk meer veiligheid. Ga je tanken? Dan kun je in één handomhaal het kinstuk omhoog klappen. Heerlijk, dat gevoel van vrijheid met het Shark Evoline 3 model.

Voordelen van de Shark Evoline 3 helm

De Shark Evoline 3 helm is een unieke helm. Het design van de helm is ongeëvenaard en is uitermate populair onder Shark Evoline 3 gebruiker. Daarnaast heeft een Shark Evoline 3 helm de volgende unieke eigenschappen:

 • Voorzien van ECE 22.05 keurmerk
 • Bluetooth ready voor Sharktooth
 • Optimale pasvorm met twee maten schaal
 • Antikras vizier
 • Snelsluiting
 • 5 jaar garantie
 • Quick-release systeem
 • Thermoplastic buitenschaal
 • Binnenvoering uitneembaar en wasbaar

In ons aanbod kun je per Evoline 3 model de helm bekijken en de specifieke eigenschappen ontdekken. Zo kun je altijd de perfecte Shark Evoline bij ons bestellen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een motorhelm of scooterhelm en profiteer!

Wat houdt het ECE 22.05 keurmerk in?

In onze helmen vind je alleen helmen van de hoogste kwaliteit. Hoe we dit zo zeker kunnen zeggen? Al onze helmen zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Deze markering geeft aan dat de helm voldoet aan de strenge eisen van ECE. Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk, wordt de helm eerst onderworpen aan allerlei testen. Zo wordt de kwaliteit gecheckt, maar ook de stevigheid, slijtvastigheid en schokabsorptie. 

Keurmerk ECE 22.05

Goed om te weten: wil je scooter- of motorrijden op de Europese wegen? Dan is het verplicht om een helm te dragen mét ECE 22.05 keurmerk.

Helm Shark Evoline 3: kies je juiste helmmaat

Een nieuwe helm met goed zitten. Je wilt hier namelijk nog jaren mee doen en een goed passende helm zorgt voor optimale veiligheid tijdens je ritten. Zorg er daarom voor dat je de helmmaat goed opmeet. Dit kun je eenvoudig zelf doen:

 • Pak een meetlint
 • Plaats het lint 2,5 cm boven je hoofd
 • Meet vervolgens je hoofdomtrek op
 • Doe dit voor de zekerheid meerdere keren, zodat je kunt checken of je goed gemeten hebt
 • Lees af in het matentabel welke maat je nodig hebt

Het Shark Evoline 3 model kun je bestellen in de maten XL tot en met XS. Welke maat ga jij bestellen van de Shark Evoline series 3?

In de video hieronder kun je de instructievideo bekijken. Heb je nog meer vragen of twijfel je? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder met het kiezen van een helm uit de Shark Evoline serie 3!

Veelgestelde vragen over helmen:

Optimale helm voor brildragers

Als Shark helm evoline 3 drager heb je optimaal profijt als je een bril hebt. Brildragers hebben profijt van het comfort en gemak dat geboden wordt met het dragen van een Shark Evo 3. Er is namelijk speciaal voor de brildragers rekening gehouden met de positie van de brilpootjes. De uitsparing in de binnenvoering zorgt ervoor dat de brilpoten niet tegen het hoofd aan gaat klemmen. Er is genoeg ruimte gemaakt voor een bril.

Andere populaire Shark helm modellen zijn: