Schuberth C3 Pro helmen: gratis verzending in 24u

Schuberth C3 Pro helmen zijn de vierde generatie systeemhelmen. Het Duitse topmerk is er wederom in Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
geslaagd om een prachtige helm te ontwerpen. Als motorrijder mag je met een Schuberth C3 Pro helm rekenen op een comfortabele helm dat beschikt over diverse accessoires & specificaties. 

Schuberth C3 Pro model: de voordelen

De Schuberth C3 Pro helmen zijn in totaal geoptimaliseerd op 23 punten. Er wordt bijvoorbeeld een grote mate van stabiliteit geboden door de introductie van een nieuw type topspoiler. Dat maakt het mogelijk om ook op snelheid stabiliteit op de motor te ervaren. In deze klasse is de Schuberth C3 Pro helm zeer stil. Extra voordeel is het gewicht van 1.570 gram. De buitenschaal is vervaardigd van ultralicht glasvezel en is uitgevoerd met Duroplastic Matrix versterking.

De Schuberth C3 Pro systeemhelm (onderdeel van de Schuberth helmen) beschikt bovendien over twee geïntegreerde antennes die een goede geluidskwaliteit waarborgen. Comfort wordt verder geboden door de kinventilatie en de twee luchtinlaten ter hoogte van het voorhoofd. 

> De Schuberth C3 & Schuberth C3 Basic helm: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

ECE 22.05 keurmerk

Alle, maar dan ook alle helmen zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dat is belangrijk, want dit keurmerk vertelt dat een helm van hoge kwaliteit is. Het ECE 22.05 keurmerk krijg je namelijk niet zomaar. De helm wordt eerst onderworpen aan diverse strenge testen. De stevigheid wordt gecheckt, maar ook de schokabsorptie en slijtvastigheid. 

Keurmerk ECE 22.05

Schuberth C3 Pro: koel, weerbestendig en extreem stil

De helm is op allerlei fronten getest, doorontwikkeld en verbeterd zodat de Schuberth C3 Pro gebruiker de beste ervaring krijgt. De meest nieuwe technieken komen aan de pas. Ontdek:

 • De koele helm
  Met de juiste technieken is deze helm heerlijk koel, ook in de zomer. Het COOLMAX textiel zorgt voor een optimaal klimaat aan de binnenzijde van de helm. Interpower coating voert het vocht op een efficiënte manier af en zorgt daarmee voor een extra koele binnenzijde.
 • De wasbare binnenvoering
  Net als alle andere Schuberth helmen in de stof Oeko-Tex 100 gecertificeerd, verwijderbaar en uitwasbaar. Ideaal, want zo kun je de binnenvoering met enige regelmaat wassen.
 • De weerbestendige helm
  In de speciale windtunnel van Schuberth kunnen weersomstandigheden als regen, sneeuw, wind en hagel nagebootst worden. Dit zorgt ervoor dat ook de Schuberth C3 Pro perfect en gedetailleerd ontworpen is.
 • De extreem stille helm
  De C3 Pro van Schuberth is één van de stilste systeemhelmen ter wereld. De nekkraag is ergonomisch ontworpen. De vorm van de helmschaal zelf is aero-akoestisch afgestemd op de windstromen rond de helm. Dit zorgt ervoor dat de wind minder snel rechtstreeks de helm inblaast. Ook speciale turbulators op het vizier zorgen voor een minimaal geluid. Dit is ideaal voor de Schuberth C3 Pro drager.

Eigenschappen van de C3 Pro van Schuberth

Deze helm biedt vele pluspunten. Eén ervan is dat de helm als scooterhelm en als motorhelm geschikt is. Wij zetten graag alle voordelen voor je op een rijtje als toekomstig Schuberth C3 Pro drager:

 • ECE 22.05 gekeurd
 • Glasvezel helmschaal
 • Extra groot vizier
 • Ingebouwd zonnevizier 80 procent getint
 • Micro kinband sluiting
 • (SRCS) voorbereid voor Bluetooth
 • met 2 luchtgaten
 • Wasbare binnenvoering antibacterieel
 • Licht gewicht: 1.570 gram
 • Wordt geleverd inclusief Pinlock vizier

Kies de juiste helmmaat

Bij de aanschaf van een Schuberth C3 Pro model is het van belang om de juiste helmmaat te kiezen. De Schuberth C3 Pro helmen zijn in meerdere maten leverbaar. De beschikbare helmmaten staan duidelijk vermeld. Voor het opmeten van de juiste helmmaat kan je de omtrek van je voorhoofd meten om daarna in de maattabel te kijken. 

Bekijk ook eens deze modellen:

Meer informatie lezen? Bekijk onze blogs:

 

Andere interessante producten:

 

A

Arai jethelm

Arai X4

Arai integraalhelmen

C

Crosshelm met vizier

H

HJC systeemhelm IS Max II helm

HJC RPHA 11 Carbon

M

Helm cross