Shark Nano Kanhji motorhelmen: met 5 tot 40% korting

Met de Nano Kanhji van Shark heb je een motorhelm met een unieke uitstraling, door de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
combinatie van een moderne opdruk op de helmschaal met een extra groot vizier. Dit vizier geeft niet alleen een eigen look aan de helm, maar heeft ook een aantal voordelen. Allereerst geeft het vizier minder luchtweerstand, waardoor er minder lawaai de helm in komt in vergelijking met een jethelm met een klein vizier. Daarnaast heb je door het vizier een goed zicht en minder last van insecten. Het vizier beschikt daarnaast ook nog over een antikras laag. De helm is geschikt om met een bril op te dragen. Zoals op veel van onze motorhelmen, bieden wij een extra lage prijs aan. Dit komt doordat je bovenop het aankoopbedrag een aanzienlijke korting geniet. Tel dit op bij de gratis verzending en de korting op accessoires, en je bent wel heel voordelig uit.

Nano Kanhji helm van Shark: een goede koop

De Shark Nano Kanhji helmen zijn heel compleet, dit blijkt ook uit het ingebouwde zonnevizier en het Quick release systeem voor het vizier. Daarnaast is de hem geschikt om een Bluetooth set van Shark in te gebruiken. Dit is ideaal om contact met passagiers te houden, of om handsfree te kunnen bellen. Door de helm vandaag nog te bestellen, staat de postbode morgen al met het pakket bij je op de stoep. Deze snelle bezorging is alleen op werkdagen, waarbij feestdagen zijn uitgesloten. De korting op accessoires kunnen bij de aankoop van een helm hoog oplopen. Bedenk daarom vooraf alvast of je accessoires nodig hebt, en zo ja, welke. Je hebt in ieder geval de keuze uit de volgende accessoires:

  • Een kettingslot met ART keurmerk.
  • Een Bluetooth communicatieset.
  • Een muuranker.

Het muuranker kun je thuis plaatsen, zodat je de motor (en de Nano Kanhji helm) met het kettingslot aan het muuranker vast kunt maken. Dit maakt het dieven een stuk moeilijker, dan wanneer je de motor nergens aan vastmaakt.

> Tot wel 40% korting: Shark Nano Blank & Shark Nano Crystal Blank!

Zelf de juiste maat opmeten

Doordat er op onze website een maattabel staat, waarin de helmmaten en de bijbehorende hoofdomtrek staan, is het makkelijk om zelf je maat op te meten. Op dezelfde pagina staan ook uitgebreide instructies hoe je jouw maat opmeet. Dit doe je door 2,5 cm boven de wenkbrauwen het meetlint te plaatsen, en de afstand rond het hoofd te meten. Voor kinderen werkt dit op dezelfde manier als bij volwassenen. Bij kinderen kom je alleen op een kleinere bestelmaat uit. De binnenkant van een motorhelm is zo gemaakt, dat deze zich na verloop van tijd nog aanpast aan de drager. Hierdoor is het verstandig om een eigen motorhelm te hebben, in plaats van een helm te delen. Nu snap je ook meteen waarom een tweedehands helm geen goed idee is. Doordat een tweedehands helm de vorm van iemand anders heeft aangenomen, zit deze nooit zo goed als een nieuwe helm. En met de lage prijzen waarin je online motorhelmen kunt bestellen, is het de moeite niet meer om een tweedehands helm te kopen.

> Bestel nu een helm Shark: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Goed zicht door het vizier behouden

Zeker wanneer het vizier zo groot is al bij de Shark Nano Kanhji helmen, is het belangrijk dit vizier goed te onderhouden. Doe je niet met het vizier, dan zul je zien dat je snel minder zicht door het vizier krijgt. Door het vizier regelmatig schoon te maken, en eventueel te behandelen met een speciale spuitbus, zorg je ervoor dat deze als nieuw blijft. Dit zorgt er ook voor dat regendruppels en viezigheid meteen van het vizier af vallen, in plaats van dat deze blijven zitten en het zicht belemmeren. Naast het vizier doe je er ook goed aan om de rest van de motorhelm in optimale staat te houden. Maak daarom zowel de binnen- als de buitenschaal regelmatig schoon. Vaak kun je de binnenkant loshalen, zodat je deze makkelijk kunt wassen.

> Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk ook eens onze Shark Ridill 1.2 Drift-r helmen!