Shark Spartan Carbon Skin helmen

Bij de Shark Spartan Carbon Skin helmen is er veel tijd en aandacht besteed aan het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
design. In één oogopslag is te zien dat deze helm er fantastisch uitziet. Bovendien is het ook een fijne wetenschap dat de Shark Spartan Carbon Skin in verschillende uitvoeringen komt. Het is dan wel dezelfde helm, maar passend bij de wensen van de motorrijder. Zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan het gebruiksgemak en de mate van comfort die geboden wordt. Dit zijn belangrijke voordelen die worden meegewogen bij het maken van een keuze.

Spartan Carbon Skin helm van Caberg: de specificaties

De helmen Shark Spartan Carbon Skin zijn zeker ook populair vanwege de vormgeving. Er is gekeken naar de reductie van de luchtweerstand en geluidshinder. Daardoor zit de helm lekker, oogt de Shark helm lekker en rijdt de helm lekker. Dit zorgt voor een fijne rijervaring. De helm beschikt over de volgende kenmerken:

  • Informatie over de buitenschaal vind je op de productpagina
  • Geschikt voor dragers van een bril
  • Micrometic kinband snelsluiting
  • Wasbare binnenvoering

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark jethelm!

Let hierop bij het kopen van helm

Wie een Shark Spartan Carbon Skin helm gaat aanschaffen, zal vooral aandacht moeten schenken aan een aantal punten. Kijk bijvoorbeeld naar het vizier. Het is aan te raden om voor een zonwerende variant te gaan. Dit is ook handig voor brildragers. Er is dan geen zonnebril meer nodig onder de helm. Kies de juiste maat aan de hand van onze matentabel. Lees de informatie over de productkenmerken rustig op je gemak door.

> Bekijk ook eens deze Shark motorhelm modellen:

Terug naar alle Shark Spartan helmen.