Rode Shark helmen: gratis verzending in 24 uur

Helmen zoals de rode Shark helmen zijn zeer populair onder zowel scooterrijders als motorrijders. Dat komt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
omdat rood een geschikte kleur is in zeer veel verschillende situaties. Daardoor past deze dus eigenlijk bij elk model scooter of motor. Zeker ook wanneer bedacht wordt dat alle verschillende modellen van dit merk in de rode kleur te krijgen zijn. 

Rode helm van Shark: pluspunten bij aanschaf

Het kopen van een rode helm van Shark moet natuurlijk om meer gaan dan het kiezen van de juiste kleur alleen. Het is ook belangrijk om te bekijken of alle andere zaken die bij het doen van een aankoop komen kijken goed op orde zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan punten op het gebied van service die door de verkoper of de fabrikant geboden worden. Bij ons profiteer je van de volgende punten:

  • Vandaag voor 23.59 uur bestellen, morgen thuis bezorgd
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Gratis verzending
  • Kies zelf de tijdstip van bezorging

> Helm kopen? Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze Shark Skwal 2 helmen!

Hoe kan ik een helm kwijt op de motor?

Wanneer veel met de motor op stap gegaan wordt, dan kan het achterlaten van de helm een uitdaging zijn. Het is een optie om deze aan de motor te ketenen met een ART 5-slot. Het is echter ook een goede optie om de helm juist achter te laten in een top koffer. Door deze op de motor te monteren kan een helm altijd worden opgeborgen. Dit maakt het gemakkelijk om met de motor waar dan ook naartoe te gaan.

Profiteer van onze voordelen: Kies zelf een aflevermoment en plek! Ook bij deze pareltjes: