Sorteren op:

Goedkope zwarte helmen: 10-40% korting

Goedkope zwarte helmen zijn allang geen trend meer te noemen. Of dit nu de fashionhelm is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

30 producten in totaal

Filteren

30 producten in totaal

Filteren
voor de hippe scooterrijder, of de stevige crosshelm voor de meer sportieve coureur, de goedkope zwarte helm is een goede optie. Het is goed om te weten dat er kortingen zijn die kunnen oplopen tot wel 40%. Dat komt bijvoorbeeld doordat er een korting op de aanschafprijs te krijgen is. Daarnaast is de bezorging snel en gratis te regelen. Wanneer de goedkope zwarte helm vandaag wordt besteld, dan zal je de helm morgen al in huis hebben. Dit is natuurlijk een erg belangrijk voordeel om mee te nemen wanneer een keuze voor een bepaalde helm gemaakt moet worden. Daarnaast zijn er ook andere voordelen te noemen aan de helmen.

Goedkope helm zwart: belangrijke kenmerken

Het is goed om te weten welke kenmerken in ieder geval terug te vinden moeten zijn op een goedkope zwarte helm:

  • Ook geschikt voor brildragers
  • Thermoplast als materiaal voor de buitenschaal
  • Snelsluiting onder de kin
  • Vizier bruikbaar onder alle omstandigheden

Wanneer duidelijk te zien is dat al deze kenmerken op de zwarte goedkope helm zijn terug te vinden, dan kan gesproken worden van een goede aankoop.

Een jethelm op de motor

Waarom is het eigenlijk zo dat de jethelm vooral op de scooter te zien is en in veel mindere mate onder motorrijders? Dit heeft niet direct te maken met de veiligheid. Het verschil is vooral te vinden in het comfort. Het is immers zo dat er veel windruis kan optreden bij een helm met een open onderzijde. In dat geval is de jethelm dus veel minder geschikt. Dit maakt de helm minder populair op de motor.

Op zoek naar een goedkope helm? Wij verkopen verschillende type helmen.