Sorteren op:

Goedkope groene helmen: nu tot wel 40% korting

Op zoek naar een goedkope groene helm? De groene helmen in deze categorie zijn gesorteerd op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
aanschafprijs. Zo bestaat deze categorie uit een diverse goedkope groene helmen die je weer onder kan verdelen in verschillende type helmen. Zo zijn er niet alleen integraalhelmen, maar ook jethelmen. Wil je het aanbod sorteren op merk of op andere voorwaarden? Klik dan op een van de filters aan de linkerkant van het scherm. Alle helmen hebben het ECE keurmerk.

Goedkope helm in het groen: controleer deze kenmerken

Het is natuurlijk belangrijk dat de goedkope helm groen is. Dit is immers de kleur die gezocht wordt. Waarbij de lage prijs natuurlijk ook een belangrijke factor is. Naast de prijs en de kleur zijn er nog een aantal kenmerken waar je rekening mee kan houden?

  • van welk materiaal is de helm gemaakt?
  • is er sprake van een luchtregulatiesysteem?
  • hoe zwaar is de helm?
  • is de helm geschikt voor brildragers?

Zonder windruis communiceren met elkaar

Communiceren op de motor kan wenselijk zijn wanneer een gezamenlijke tocht wordt gemaakt. Elke motorrijder weet echter dat de hinder van windruis dit behoorlijk lastig kan maken. Het is daarom belangrijk om een helm te kiezen waarin een bluetoothsysteem past. Wanneer dan ook nog eens een goed passende helm wordt gekozen, dan zal dit veel zorgen met betrekking tot ruishinder wegnemen. Let hier daarom allemaal goed op bij aanschaf.

> Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis. Geldt ook voor deze producten: