Schuberth C5 helmen: Gratis bezorging in 24 uur!

Schuberth C5 helmen bieden vanaf de motor een goed gezichtsveld. Dat komt doordat het vizier zo Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Schuberth C5 - Mat Zwart side 2
Schuberth C5 - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 699,95 Vanaf 529,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Schuberth C5 - Grijs side Schuberth C5 - Grijs
  Prijs (incl. btw)
  Adviesprijs Normale prijs 699,95 Vanaf 529,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
breed en groot is uitgevoerd. Voor de motorrijder is dat natuurlijk ideaal, want hierdoor is er sprake van een extra breed gezichtsveld. De Schuberth C5 is een systeemhelm die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook comfort biedt aan de drager.

De voordelen van de Schuberth C5 helmen

De Schuberth C5 helm is een motorhelm met allerlei nieuwe features en voordelen. Eén van de redenen waarom dit product zo populair is bij Schuberth C5 gebruiker, is onder andere het fijne ventilatiesysteem. Aan de bovenkant van de helm zitten namelijk luchtgaten voor de toe- en afvoer van lucht. Zelfs bij het kinstuk kun je extra frisse lucht regelen, met een simpele druk op de knop.

Wist je dat de Schuberth C5 helmen ontworpen zijn met een zeer goede geluidsisolatie en aerodynamica? Houd jij van toeren, dan is dit een perfecte helm voor lange afstanden.

Op het gebied van de communicatie zijn er eveneens verbeteringen aangebracht voor de Schuberth C5 gebruiker. Zo zijn er al voorbereidingen getroffen voor Bluetooth communicatie met onder meer FM radio, intercom en een optie voor communicatie in de vorm van Bike 2 Passenger en Bike 2 Bike.