• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Goedkope helmen voor scooters of motors (ECE gekeurd)

Bestel een goedkope helm voor een scooter of motor vóór 23.59 uur = volgende dag in huis! Voor scooters met een maximale snelheid boven de 25 kilometer per uur is het verplicht om een helm te dragen.

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 36 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Voor motors is het dragen van een helm altijd verplicht. Het dragen van een helm helpt bij de bescherming van het hoofd indien men te maken krijgt met een val. De goedkope motorhelmen en scooterhelmen bij Helmonline.nl zijn allemaal voorzien van het ECE keurmerk. 

4 tips voor het kopen van goedkope motorhelm of scooterhelm

Met het enorme aanbod aan helmen is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Hieronder staan een aantal handige tips tijdens het uitzoeken van een nieuwe helm:

1. Kies de juiste maat
Logischerwijs is de maat van een motorhelm of scooterhelm enorm belangrijk. Zo wil je niet dat de helm knelt maar ook niet dat de helm te groot is. Om een goed advies te geven, is er een matentabel gemaakt. Met behulp van de matentabel meet u in één minuut de juiste maat voor uw helm.

2. Lees de recensies
Bij de meest helmen zijn reviews aanwezig. Mocht u twijfelen over de voor- en nadelen van een type helm dan vindt u hier aanvullende informatie.

3. Type helm
Bepaal zelf voor welk voertuig de helm is. Een motorhelm is namelijk qua model anders dan een scooter helm. Dit heeft te maken met de snelheden. Een motor gaat uiteraard veel sneller dan een scooter. Let op: alle helmen in het assortiment zijn gekeurd voor gebruik op de motor en scooter. De jethelm is erg in trek bij scooterliefhebbers en de systeemhelm is erg populair bij motorliefhebbers.

4. Merk
Helmen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende merken. Het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaald merk. Ieder merk helm heeft weer een andere uitstraling en een ander prijskaartje.

Aanbieding voor alle helmen: korting tot 40%

Deze maand is er een aanbieding van 40% op alle helmen in het assortiment oftewel korting op scooterhelmen, goedkope motorhelmen, jethelmen, integraalhelmen, systeemhelmen en alle overige helmen. Neem hier een kijkje bij alle helmen in het assortiment. Voordelen van een helm kopen bij Helmonline.nl:

✓ 100 dagen retourrecht
✓ Alle helmen zijn ECE-goedgekeurd
✓ Korting op het gehele helmen assortiment van 10% tot 40%
✓ Bestel vóór 23.59 uur = morgen in huis
✓ Ruim 200+ helmen op voorraad

Voor snorfietsers is het niet verplicht om een helm te dragen (bron: Rijksoverheid). Het advies is om altijd een helm te dragen om zo uw veiligheid te verhogen.

Goedkope helmen onderhouden: gebruik onze tips!

Als u lang wilt genieten van uw nieuwe goedkope helm, dan is onderhoud aan uw helm zeer belangrijk. Uw helm goed onderhouden zorgt ervoor dat de goedkope helm in topconditie blijft. Een topconditie betekent in dit geval ook een langere levensduur. Het reinigen en schoonmaken op regelmatige basis kan dus al wonderen doen. Hier zijn een aantal tips om de buitenkant van uw goedkope helm te onderhouden

 • Reinig de buitenschaal van uw helm met water
 • Gebruik een drupje afwasmiddel bij hardnekkig vuil
 • Gebruik een zacht borsteltje voor moeilijk bereikbare plekken
 • Het vizier kunt u ook reinigen met water
 • smeer de rubbers van het vizier in met vaseline

Om de binnenkant van uw goedkope helm schoon te maken kunt u de volgende tips gebruiken:

 • Neem de binnenvoering van de helm eruit (indien mogelijk)
 • Was de binnenvoering in een emmer water met neutrale zeep
 • Indien het niet mogelijk is om de binnenvoering uit te nemen, gebruik dan een natte doek om de binnenkant schoon te maken
 • Het is ook mogelijk om een speciale reiniger te gebruiken om de helm schoon te maken

Onderhoud van uw goedkope helmen is essentieel om lang te genieten van uw aankoop! 

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen