Goedkope helmen voor scooters of motoren (ECE gekeurd)

Ben je op zoek naar een goedkope helm voor op je scooter of motor, dan is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

103 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

103 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
het prettig als deze helm – ondanks het budget – aan jouw eisen kan voldoen. Ontdek in ons assortiment kwalitatieve helmen voor een laag budget.

De goedkope motorhelmen en scooterhelmen bij Helmonline.nl zijn stuk voor stuk voorzien van het ECE keurmerk. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van de goedkope helmen.

Heb je een beperkt budget? In deze categorie vind je betaalbare helmen voor een zeer goedkope en aantrekkelijke prijs. Je vindt de volgende type helmen:

  • Motorhelmen
  • Scooterhelm
  • Jethelmen
  • Integraalhelm
  • Systeemhelmen
  • Snorfietshelmen

ECE 22.05 keurmerk

In Europa mag je alleen helmen dragen die voorzien zijn van het ECE 22.05 keurmerk. En dat is niet voor niets. Op deze manier wordt er meer gestuurd naar kwaliteit. En gelukkig maar. Door het vereisen van het ECE keurmerk op helmen, worden de gedragen helmen in Europa alleen maar beter. Zo verkopen wij in ons assortiment alleen maar helmen voorzien van dit belangrijke keurmerk.

Keurmerk ECE 22.05

Wanneer wordt deze markering toegekend? Aan dit keurmerk kom je niet zomaar. Pas wanneer de helm geslaagd is voor deze strenge testen, kan de helm deze markering dragen. 

Verschillende type helmen

Bij helmonline.nl vind je verschillende soorten helmen. Zowel de integraalhelmen, als systeemhelmen en jethelmen staan in ons rijtje van voordelige helmen:

  • Integraalhelmen: integraal helmen zijn geheel bedekkende helmen. Je hele gezicht wordt bedekt door de helm. Het kinstuk, de vizier en de helmschaal zorgt voor het bevorderen van de veiligheid. 
  • Jethelmen: wil je geen kinstuk? Een jethelm is een helm zonder kinstuk. Dit geeft je het ultieme gevoel van vrijheid.
  • Systeemhelmen: een systeemhelm is een ideale helm, omdat het een integraalhelm en jethelm in één is.

Veelgestelde vragen omtrent goedkope helmen:

4 tips voor het kopen van een helm

Met het enorme aanbod aan helmen is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Hieronder staan een aantal handige tips tijdens het uitzoeken van een nieuwe betaalbare helm:

1. Kies de juiste maat
Logischerwijs is de maat van een motorhelm of scooterhelm enorm belangrijk. Zo wil je niet dat de helm knelt maar ook niet dat de helm te groot is. Om een goed advies te geven, is er een matentabel gemaakt. Met behulp van de matentabel meet je in één minuut de juiste maat voor je goedkope helm.

2. Lees de recensies
Bij de meest helmen zijn reviews aanwezig. Mocht je twijfelen over de voor- en nadelen van een type helm dan vind je hier aanvullende informatie.

3. Type helm
Een motorhelm is qua model anders dan een scooterhelm. Dit heeft te maken met de snelheden. Een motor gaat uiteraard veel sneller dan een scooter. De jethelm is erg in trek bij scooterliefhebbers en de systeemhelm is erg populair bij motorliefhebbers.

4. Merk
Voordelige helmen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende merken. Het kan zijn dat je een voorkeur hebt voor een bepaald merk. Ieder merk helm heeft weer een andere uitstraling en een ander prijskaartje.

Extra tips omtrent onderhoud van helmen:

Ook interessant voor jou:

Deze tekst is geschreven door onze .