Goedkope helmen voor scooters of motors (ECE gekeurd)

Bestel een goedkope helm voor een scooter of motor vóór 23.59 uur = volgende dag in huis! Voor scooters met een maximale snelheid boven de 25 kilometer per uur is het verplicht om een helm te dragen.

Artikelen 1 tot 32 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor motors is het dragen van een helm altijd verplicht. Het dragen van een helm helpt bij de bescherming van het hoofd indien men te maken krijgt met een val. De goedkope motorhelmen en scooterhelmen bij Helmonline.nl zijn allemaal voorzien van het ECE keurmerk. Dit houdt in dat de helmen voldoen aan de hedendaagse normen en eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

4 tips voor het kopen van goedkope motorhelm of scooterhelm

Met het enorme aanbod aan helmen is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Hieronder staan een aantal handige tips tijdens het uitzoeken van een nieuwe helm:

1. Kies de juiste maat
Logischerwijs is de maat van een motorhelm of scooterhelm enorm belangrijk. Zo wil je niet dat de helm knelt maar ook niet dat de helm te groot is. Om een goed advies te geven, is er een matentabel gemaakt. Met behulp van de matentabel meet u in één minuut de juiste maat voor uw helm.

2. Lees de recensies
Bij de meest helmen zijn reviews aanwezig. Mocht u twijfelen over de voor- en nadelen van een type helm dan vindt u hier aanvullende informatie.

3. Type helm
Bepaal zelf voor welk voertuig de helm is. Een motorhelm is namelijk qua model anders dan een scooter helm. Dit heeft te maken met de snelheden. Een motor gaat uiteraard veel sneller dan een scooter. Let op: alle helmen in het assortiment zijn gekeurd voor gebruik op de motor en scooter. De jethelm is erg in trek bij scooterliefhebbers en de systeemhelm is erg populair bij motorliefhebbers.

4. Merk
Helmen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende merken. Het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaald merk. Ieder merk helm heeft weer een andere uitstraling en een ander prijskaartje.

Aanbieding voor alle helmen: korting tot 40%

Deze maand is er een tijdelijke aanbieding van 40% op alle helmen in het assortiment oftewel korting op scooterhelmen, motorhelmen, jethelmen, integraalhelmen, systeemhelmen en alle overige helmen. Neem hier een kijkje bij alle helmen in het assortiment. Voordelen van een helm kopen bij Helmonline.nl:

✓ 100 dagen retourrecht
✓ Alle helmen zijn ECE-goedgekeurd
✓ Korting op het gehele helmen assortiment van 10% tot 40%
✓ Bestel vóór 23.59 uur = morgen in huis
✓ Ruim 200+ helmen op voorraad

Voor snorfietsers is het niet verplicht om een helm te dragen (bron: Rijksoverheid). Het advies is om altijd een helm te dragen om zo uw veiligheid te verhogen.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen