Shark Varial Blank kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Als je een Shark Varial Blank helm koopt op HelmOnline, profiteer je van meerdere voordelen. Zo Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen. Dit betalen wij namelijk voor jou! Daarnaast kun je zelf een aflevermoment bepalen. Hierdoor kun je een moment bepalen waarop je zeker weet dat je thuis bent. Dit is zowel voor de pakketbezorger als jezelf erg prettig, omdat jullie elkaar dan niet mislopen. Ook kun je zelf kiezen wat het afleverpunt is. Zo kun je het pakket thuis laten bezorgen, op je werk, maar ook op een afhaalpunt. Ook hierbij heb je het voordeel dat je een plek kunt kiezen waar je zeker weet dat er iemand is. 

Shark Varial Blank: De voordelen op een rijtje

De Shark Varial Blank helmen zijn waanzinnige helmen met een hoop voordelen. Enkele van deze voordelen worden hier beschreven. Allereerst is de buitenschaal gemaakt van fiberglass. Dit is een zeer sterk materiaal, waardoor de helm een uitermate goede schokabsorptie heeft. Ook is een helm van fiberglass erg licht, waardoor je de Shark Varial Blank bijna niet op je hoofd voelt zitten. Ideaal als je de helm lang draagt of als je intensieve inspanning moet leveren. De helmschaal is overigens gemaakt in 3 helmschaalmaten. Dit betekent dat de helm bij bijna iedereen perfect om het hoofd zit. Niet geheel onbelangrijk om te weten is dat de binnenvoering wasbaar is. Met name bij een crosshelm is dit erg prettig, omdat de binnenvoering snel vies kan worden door zweet, modder of zand. Bij de Shark Varial Blank helm kun je dit dus snel en eenvoudig schoonmaken. Tot slot beschikt deze stoere Shark crosshelm over een dubbel-D kinband sluiting. Deze sluitingen worden ook op het circuit gebruikt. Dit is ook niet gek, want een dergelijke sluiting zorgt ervoor dat de helm goed op het hoofd blijft zitten.

  • Fiberglass buitenschaal, daardoor erg licht en stevig
  • Helmschaal wordt geproduceerd in 3 maten
  • Ideaal voor een crosshelm; de binnenvoering is wasbaar
  • Stevige Dubbel-D kinband sluiting

Moet een passagier op de motor of scooter een helm dragen?

Het antwoord op deze vraag is erg simpel. Een passagier moet net als de bestuurder een helm dragen als hij of zij op een motor of scooter zit. Het is immers bij wet verboden om op een scooter of motor te rijden zonder helm. Toch bestaat er een uitzondering. Als de scooter een blauw kenteken heeft en dus niet harder gaat dan 25 km/u, dan hoeft zowel de bestuurder als de passagier geen helm te dragen. Een dergelijke scooter wordt ook wel snorscooter, snorfiets of brommer genoemd.

Helm kopen? Bekijk ook eens deze modellen van Shark: