Shark D-Skwal Helmen: gratis bezorging in 24u

Shark D-Skwal helmen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden voor een betaalbare prijs aangeboden. Deze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
integraalhelm is onder motorrijders en scooterrijders populair vanwege het design en de perfecte pasvorm. Bekijk de kleuren en bepaal welke helm het meest geschikt is voor jouw wensen. Alle helmen: vandaag besteld = morgen in huis!

Shark D-Skwal: eigentijds, stoer & praktisch gemak

De Shark helm D-Skwal bied je vele voordelen. In de eerste plaats is er al het stoere, sportieve en eigentijdse design zonder dat het robuuste karakter overheerst. De Shark D-Skwal motorhelmen bieden een uitstekende pasvorm en een handige kinsluiting. 

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark systeemhelm!

Daarnaast zijn er voor je gemak al een aantal voorbereidingen getroffen voor optionele extra´s, Zo is er sprake van een voorbereiding voor het aansluiten van een SharkTooth communicatiesysteem. Deze kan je naar wens al dan niet aanschaffen. Ook met betrekking tot een Pinlock vizier is er sprake van een voorbereiding. Het vizier dat aanwezig is, betreft een transparant antikras vizier. Hier een aantal voordelen van deze helm:

  • Kinband snelsluiting
  • Perfecte pasvorm
  • Geschikt voor SharkTooth communicatiesysteem
  • Voorbereid voor pinlock vizier
  • Transparant antikras vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier

> Bekijk hier alle Shark helmen, waaronder de:

Houd de Shark D-Skwal helm in topconditie

Als je eenmaal in het bezit bent van een van de fraaie Shark D-Skwal helmen is het natuurlijk belangrijk dat deze in een perfecte conditie blijft. Zo profiteer je namelijk optimaal van alle unieke eigenschappen van deze helm. Je kan daarbij zowel aandacht aan de buitenkant als aan de binnenkant besteden. De voering aan de binnenzijde van een D-Skwal helm van Shark is namelijk uit te nemen, zodat je deze kunt wassen. Bij regelmatig wassen, rijd je altijd rond met een frisse motorhelm.

> Bekijk ook deze Shark D-Skwal helmen: