• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark D-Skwal Helmen: gratis bezorging in 24u

Shark D-Skwal helmen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden voor een betaalbare prijs aangeboden. Er wordt een groot comfort en veiligheidsniveau op het gebied van bescherming van het hoofd geboden.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Deze integraalhelm is onder motorrijders en scooterrijders populair vanwege het design en de perfecte pasvorm.

Shark D-Skwal: eigentijds, stoer & praktisch gemak

De Shark helm D-Skwal heeft u vele voordelen te bieden. In de eerste plaats is er al het stoere, sportieve en eigentijdse design zonder dat het robuuste karakter overheerst. De Shark D-Skwal motorhelmen bieden een uitstekende pasvorm. De buitenschaal is van thermoplast en vormt een stevige basis voor de bescherming van uw hoofd. Praktisch gemak wordt onder meer geboden door de micrometic sluiting. Hierdoor is het mogelijk de kinband snel en gemakkelijk te openen en te sluiten. U hoeft voor het sluiten en het openen maar één hand te gebruiken.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark systeemhelm!

Daarnaast zijn er voor uw gemak al een aantal voorbereidingen getroffen voor optionele extra´s, Zo is er sprake van een voorbereiding voor het aansluiten van een SharkTooth communicatiesysteem. Deze kunt u naar wens al dan niet aanschaffen. Ook met betrekking tot een pinlock vizier is er sprake van een voorbereiding. Het vizier dat aanwezig is, betreft een transparant antikras vizier. Zo is er met het dragen van de Shark D-Skwal helm sprake van maximaal zich onder uiteenlopende weersomstandigheden. Bovendien zorgt het geïntegreerde zonnevizier ervoor dat u ook als de zon fel schijnt een goed zicht blijft behouden.

 • Kinband snelsluiting
 • Perfecte pasvorm
 • Geschikt voor SharkTooth communicatiesysteem
 • Voorbereid voor pinlock vizier
 • Transparant antikras vizier
 • Geïntegreerd zonnevizier

> Bekijk hier alle Shark helmen, waaronder de Shark Evo, Shark Evo One 2 en de Shark helm Evoline 3 en profiteer van gratis verzending en hoge korting!

Houd de Shark D-Skwal helm in topconditie

Als u eenmaal in het bezit bent van een van de fraaie Shark D-Skwal helmen is het natuurlijk belangrijk dat deze in een perfecte conditie blijft. Zo profiteert u namelijk optimaal van alle unieke eigenschappen van deze helm. U kunt daarbij zowel aandacht aan de buitenkant als aan de binnenkant besteden. De voering aan de binnenzijde van een D-Skwal helm van Shark is namelijk uit te nemen, zodat u deze kunt wassen. Bij regelmatig wassen, rijdt u altijd rond met een frisse motorhelm.

De integraalhelm kan aan de buitenkant gemakkelik worden schoongemaakt met een nat doekje. Uiteraard kunt u ook het vizier reinigen. Dat is belangrijk in verband met het behouden van een goed zicht tijdens het rijden op de motor.

> Bekijk de nieuwe Shark Openline helmen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen