Scorpion EXO-520 Air Laten: Korting tot wel 40%!

Ben jij op zoek naar een Scorpion EXO-520 Air Laten integraalhelm? Bekijk dan ons assortiment. Bij Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

ons kunnen de kortingen namelijk al snel oplopen tot wel 40%! Hierbij hoef je geen verzendkosten te betalen, dit betalen wij namelijk voor jou!

Wist je dat Scorpion helmen worden gebruikt door professionele motorrijders? Kijk maar eens in de MotoGP naar Fabio Quartararo. Of in de MotoE naar Alessandro Zaccone of Nicolas Terol. Je zult zien dat zij alle 3 gebruik maken van Scorpion helmen. En dat doen zij niets voor niets. Naast een esthetische reden – denk aan het prachtige en opvallende design met subtiele kleuraccenten – is er ook een heel praktische reden. De Scorpion EXO-520 Air Laten is een ultiem comfortabele integraalhelm.

Voordeel gebruik XO-520 Air Laten Scorpion helm

Een groot voordeel van de aanschaf van een integraalhelmen is de goede geluiddemping. Dit geldt echter alleen voor A-merken als de Scorpion EXO-520 Air Laten. Nadeel van veel integraalhelmen is dat deze warm zijn in de zomer. Schaf je een XO-520 Air Laten Scorpion helm dan zal dit flink meevallen. Dankzij de ventilatieopeningen in de buitenschaal en de verkoelende binnenvoering, zal je van warmte weinig merken op de motor.

Scorpion EXO 520 Air Laten integraalhelm: Alleen maar pluspunten!

Deze rijk uitgeruste Scorpion helmen kennen alleen maar pluspunten voor de klant. Allereerst is dit al terug te zien in de vizieren. Zo beschikt de Scorpion EXO-520 Air Laten helm over een helder anti-kras vizier. Dit vizier is extra breed uitgevoerd voor een optimaal zicht op de omgeving. Vaak kan een vizier beslaan bij een motorrit of scooterrit. Dat is bij deze Scorpion Air Laten helm verleden tijd. Het heldere vizier is namelijk voorbereid op een Pinlock vizier. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig een Pinlock vizier tegen het vizier te plaatsen. Een beslagen blik op de weg is dus verleden tijd.

> Tot wel 40% korting op Scorpion Exo 520!

XO-520 Air Laten Scorpion helm uitgerust met pinlockvizier

Anders dan bij andere merken is de EXO-520 Air Laten Scorpion helm niet alleen voorbereid op een Pinlock vizier. Ook wordt deze standaard meegeleverd bij een bij bestelling van deze Scorpion EXO-520 Air Laten helm! Hierdoor kun je altijd een optimaal zicht behouden op de omgeving en het overige verkeer. Wat ook helpt bij het optimale zicht, is het geïntegreerde zonnevizier. Door dit zonnevizier heb je zelfs bij een laaghangende zon een optimaal zicht op de omgeving. De verschillende vizieren van de EXO-520 Air Laten Scorpion helm zorgen ervoor dat jij op elk weertype bent voorbereid. De integraalhelm is voorzien van een:

  • Extra breed helder anti-kras vizier
  • Inclusief Max Vision Pinlock vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier

EXO-520 Air Laten Scorpion helm  met extra comfortabele fit

Een groot voordeel van de Scorpion EXO-520 Air Laten motorhelm is op het eerste oog niet te zien. Dit voordeel merk je pas als je de helm op je hoofd zet. Anders dan bij andere helmen zijn de wangstukken van deze Scorpion helm EXO-520 Air Laten opblaasbaar. Het voordeel hiervan is dat de wangstukken naar persoonlijke voorkeur opblaasbaar zijn, waardoor de helm bij bijna iedereen perfect aansluit om het hoofd. De helm zit hierdoor strak om het hoofd, waardoor de helm niet kan glijden of schuiven. Deze zogeheten Airfit technologie is te vinden in alle Scorpion EXO-520 helmen.

> Gratis verzending: Scorpion Exo HX1 Solid & Scorpion Exo Combat Evo Samurari!

Scorpion EXO-520 Air Laten motorhelm: Een populaire helm!

Door de moderne technologie en het opvallende uiterlijk, zijn de EXO 520 Air Laten helmen van Scorpion ontzettend populair. De helmen zitten daarnaast ook nog eens heerlijk op het hoofd. Dit heeft onder andere te maken met de zachte en hypoallergene binnenvoering. Wil jij een mooie, moderne, opvallende en vooral lekker zittende helm? Overweeg dan zeker om de 520 Air Laten helm van Scorpion te kiezen. Bij deze helm krijg je ook nog eens gratis een Pinlock vizier meegeleverd. Wat wil je nog meer!?

> Vóór 14:00 besteld = morgen in huis! Scorpion Exo Tech Carbon & Scorpion Exo Tech Trap.