Scorpion EXO-520 Air Laten: Korting tot wel 40%!

Deze Scorpion integraalhelmen zijn geweldige helmen met een opvallend design. De subtiele kleuraccenten geven de helm Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
een uitstraling van een racehelm. Wist je overigens dat Scorpion helmen worden gebruikt door professionele motorrijders? Kijk maar eens in de MotoGP naar Fabio Quartararo. Ook kun je kijken naar de MotoE. Let dan vooral op Alessandro Zaccone of Nicolas Terol. Je zult zien dat zij alle 3 gebruik maken van Scorpion helmen. Mede hierdoor wordt het merk Scorpion steeds populairder bij motorrijders. Zo ook de EXO-520 Air Laten helm. Ben jij op zoek naar een Scorpion EXO-520 Air Laten integraalhelm? Bekijk dan ons assortiment. Bij HelmOnline kunnen de kortingen namelijk al snel oplopen tot wel 40%! Hierbij hoef je geen verzendkosten te betalen, dit betalen wij namelijk voor jou!

Scorpion EXO 520 Air Laten integraalhelm: Alleen maar pluspunten!

Deze rijk uitgeruste Scorpion helmen kennen alleen voor pluspunten voor de klant. Allereerst is dit al terug te zien in de vizieren. Zo beschikt de Scorpion EXO-520 Air Laten helm over een helder anti-kras vizier. Dit vizier is extra breed uitgevoerd voor een optimaal zicht op de omgeving. Vaak kan een vizier beslaan bij een motorrit of scooterrit. Dat is bij deze Scorpion Air Laten helm verleden tijd. Het heldere vizier is namelijk voorbereid op een Pinlock vizier. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig een Pinlock vizier tegen het vizier te plaatsen.

> Tot wel 40% korting op Scorpion Exo 520!

Goed om te weten is dat er standaard een Pinlock vizier wordt meegeleverd bij bestelling van deze helm! Hierdoor kun je altijd een optimaal zicht behouden op de omgeving en het overige verkeer. Wat ook helpt bij het optimale zicht, is het geïntegreerde zonnevizier. Door dit zonnevizier heb je zelfs bij een laaghangende zon een optimaal zicht op de omgeving. De verschillende vizieren zorgen er hierdoor voor dat je op ieder weertype bent voorbereid.

  • Extra breed helder anti-kras vizier
  • Inclusief Max Vision Pinlock vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier

Een groot voordeel van de Scorpion EXO-520 Air Laten motorhelm is op het eerste oog niet te zien. Dit voordeel merk je pas als je de helm op je hoofd zet. Anders dan bij andere helmen zijn de wangstukken van deze Scorpion helm opblaasbaar. Het voordeel hiervan is dat de wangstukken naar persoonlijke voorkeur opblaasbaar zijn, waardoor de helm bij bijna iedereen perfect aansluit om het hoofd. De helm zit hierdoor strak om het hoofd, waardoor de helm niet kan glijden of schuiven. Deze zogeheten Airfit technologie is te vinden in alle Scorpion EXO-520 helmen.

> Gratis verzending: Scorpion Exo HX1 Solid & Scorpion Exo Combat Evo Samurari!

Scorpion EXO-520 Air Laten motorhelm: Een populaire helm!

Door de moderne technologie en het opvallende uiterlijk, zijn de EXO 520 Air Laten helmen van Scorpion ontzettend populair. De helmen zitten daarnaast ook nog eens heerlijk op het hoofd. Dit heeft onder andere te maken met de zachte en hypoallergene binnenvoering. Wil jij een mooie, moderne, opvallende en vooral lekker zittende helm? Overweeg dan zeker om de 520 Air Laten helm van Scorpion te kiezen. Bij deze helm krijg je ook nog eens gratis een Pinlock vizier meegeleverd. Wat wil je nog meer!?

> Vóór 14:00 besteld = morgen in huis! Scorpion Exo Tech Carbon & Scorpion Exo Tech Trap.