Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Achteraf betalen
  is mogelijk

Shark helmen: bestel vóór 23.59 uur = volgende dag in huis!

Shark helmen (in het Engels Shark helmets) worden gekenmerkt door het unieke design in combinatie met de praktische kenmerken en comfortabele eigenschappen. Het Franse merk is op het gebied van motorhelmen uitgegroeid tot een van de marktleiders.

Artikelen 1 tot 32 van 69 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 69 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De shark helmen staan bekend om het sportieve en strakke uiterlijk: kies een helm die bij jou past!

Shark jethelmen + motorhelmen: professioneel ontwikkeld

Een Shark helm staat altijd garant voor kwaliteit en is op basis van professionaliteit en deskundigheid ontwikkeld. Dat komt doordat het bedrijf decennia geleden is opgericht door voormalige coureurs, zodat de expertise vanaf het begin aanwezig is geweest en zich uiteraard heeft doorontwikkeld. De technologie gaat namelijk steeds verder en daar wordt bij het ontwerpen en produceren van helmen door Shark rekening mee gehouden. De voormalige racers weten waar de motorrijder waarde aan hecht en dat is niet alleen aan een fantastisch design, maar ook aan comfortabele, technische en praktische eigenschappen.

Bij de ontwikkeling van onder meer jethelmen worden constant de nieuwste technologieën toegepast. Leuk om te weten is dat daar al rekening mee werd gehouden bij de lancering van de eerste helm in 1991, namelijk de Shark Cabron fibre helm. Shark beschikt over een eigen fabriek en brengt jaarlijks honderdduizenden Shark motorhelmen en Shark jethelmen op de markt die via vijfduizend kanalen wereldwijd worden verspreid. Ook in Nederland is het uiteraard mogelijk om een Shark helm aan te schaffen.  De Shark jethelm / Shark motorhelm is ongekend populair onder scooter- en motorrijders binnen de Benelux. Helmonline.nl biedt u dat wat betreft een divers en ruim aanbod van onder meer Shark jethelmen, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Perfecte pasvorm met Shark helm (Shark helmets)

De pasvorm is uiteraard cruciaal bij het dragen van een helm op een motor, scooter of brommer, want alleen als de helm het hoofd goed omsluit, kan uiteraard de beste bescherming worden geboden. Voor de Shark helmen geldt doorgaans dat er altijd sprake is van een optimale pasvorm. Dat komt niet alleen door de helmen in uiteenlopende maten leverbaar zijn, maar ook doordat er sprake is van een buitenschaal met twee maten. Op die manier kan namelijk in combinatie met de juiste helmmaat altijd van een perfecte pasvorm worden gesproken. Naast de perfecte pasvorm van de Shark helmets zijn er nog een aantal belangrijke kenmerken van toepassing. Zo is er standaard sprake van 5 jaar garantie op de helmen van Shark en is er bovendien sprake van een uniek design ongeacht het model waar u uw voorkeur op laat vallen.

Het design is strak, tijdloos en eigentijds, maar de uitstraling varieert weer per model. Zo kunt u met uw voorkeur voor een uitstraling rekening houden en bijvoorbeeld voor een Shark helm gaan die een echt stoer en robuust uiterlijk heeft. Een ander belangrijk aspect voor veel motorrijders is de mogelijkheid om van een communicatiesysteem gebruik te maken. Het is toch handig als er al de nodige voorbereidingen zijn getroffen voor bluetooth communicatie en dat u bij Helmonline.nl een Shark bluetooth communicatiesysteem kunt aanschaffen in combinatie met de Shark helm van uw voorkeur. De volgende modellen zijn enorm populair:

Pak uw voordeel

Iedere motorrijder of scooterrijder stelt weer andere eisen aan een helm voor wat betreft de uitstraling, praktische eigenschappen en comfortabele kenmerken. Het aanbod van Shark helmen dat u bij Helmonline.nl vindt, is zeer gevarieerd en komt dan ook aan vele wensen tegemoet.

1. Type model / kleur

Zoals gezegd, kunt u met de uitstraling rekening houden doordat Shark helmen in verschillende modellen worden geproduceerd. Ieder Shark model beschikt weer over een aantal unieke kenmerken, waarbij er uiteraard eveneens overeenkomstige eigenschappen aanwezig kunnen zijn. Zwart of mat zwart is overigens een keuze die vaak wordt gemaakt bij het kopen van Shark helmen. Het is echter ook mogelijk voor een andere optie te gaan, bijvoorbeeld voor een matgroene kleur of voor een kleurencombinatie van zwart en oranje. Verder is het zo dat de modellen in uiteenlopende maten geleverd worden. Per model kan het aantal maten, waarin de Shark helm beschikbaar is echter weer variëren.

2. Aantrekkelijke prijzen & 100 dagen retourrecht

Voor wat betreft de prijs van Shark helmen bent u overigens bij Helmonline.nl voordelig uit. Bovendien verzenden wij alle soorten helmen, zoals Shark jethelmen ook gratis en is er sprake van 100 dagen retourrecht. Allemaal voordelen waar u rechtstreeks van profiteert. U kunt bij uw keuze voor een Shark helm verder rekening houden met de voorkeur voor een bepaald soort vizier en met de wens dat een helm over een gezichtsmasker beschikt. De modellen in het aanbod van de Shark helmen laten wat dat betreft meer dan voldoende variatie zien om het iedereen naar de zin te maken.

3. Heeft u de volgende dag een helm nodig?

Geen probleem! Bestel een helm voor 23.00 uur = volgende dag in huis. 

U kunt de voor u belangrijke punten bij het dragen van een helm noteren om op basis daarvan de beste keuze te maken. De specificaties staan bij elke Shark helm vermeld, zodat u snel inzicht krijgt in de verschillen. Verder is er uiteraard van alle Shark helmen een duidelijke afbeelding beschikbaar, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bekijk ook eens onze systeemhelmen!

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen