Scorpion EXO 510 Air Solid integraalhelm: Kortingen tot wel 40%

De Scorpion EXO 510 Air Solid integraalhelm is een prachtige helm die bij bijna iedereen heerlijk Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
 1. Scorpion EXO 510 Air Solid Mat Zwart
  Scorpion EXO 510 Air Solid - Mat Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  199,90 Vanaf  159,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

1 product

Filteren

om het hoofd zit. Dit komt doordat de helm in drie schaalmaten is geproduceerd. Bij veel helmen bestaan de verschillende maten uit dezelfde buitenschaal. Hier wordt het opvulmateriaal aan de binnenkant van de helm anders samengesteld, zodat er een verschil in maten ontstaat. De Scorpion 510 Air Solid helm heeft dit niet. Hier heeft een kleine helmmaat ook daadwerkelijk een kleinere buitenschaal dan een grotere maat helm. Dit zorgt ervoor dat de helm bij bijna iedereen optimaal aansluit. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat een helm minder zwaar is voor een kleiner hoofd. Een kleinere helmschaal heeft namelijk een lager gewicht dan een grotere helmschaal.

EXO-510 Air Solid van Scorpion: Geschikt voor brildragers

Naast de verschillende helmschaalmaten, is de Scorpion EXO-510 integraalhelm ook geschikt voor brildragers. De binnenvoering heeft namelijk ter hoogte van de oren een speciale uitsparing voor de brilpootjes. Hierdoor drukken de brilpootjes niet tegen je hoofd als je de helm op hebt. Dit voorkomt drukpunten op het hoofd, waardoor je geen hoofdpijn krijgt. De speciale uitsparing voor brilpootjes zorgt er daarnaast voor dat het ook mogelijk is om een zonnebril te dragen tijdens het rijden. Dit is voor veel motorrijders een bijzonder aangename bijkomstigheid. Het is overigens niet noodzakelijk om een zonnebril te dragen tijdens het rijden, want de EXO 510 Air Solid is ook voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Tot slot kan de binnenvoering worden uitgenomen en gewassen. Dit heeft als voordeel dat je altijd met een frisse en schone helm kunt rondrijden.

 • Speciale uitsparing voor brilpootjes
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Binnenvoering kan worden uitgenomen en gewassen

Is een integraalhelm geschikt voor een scooter?

De Scorpion EXO 510 Air Solid integraalhelm kan uitstekend worden gebruikt voor op een scooter. Een integraalhelm omvat, in tegenstelling tot een jethelm, het gehele gezicht. Dit komt omdat de buitenschaal van een integraalhelm het hele hoofd omvat. Daarnaast is een integraalhelm in de winter extra warm. Dit komt omdat een jethelm open is en een integraalhelm dicht. Hierdoor houd je meer warmte binnen de helm. Verder heb je het voordeel dat je een integraalhelm voor zowel een motor als scooter kunt gebruiken. Hierdoor wordt een helm zoals de EXO 510 van Scorpion multifunctioneel.

 • Bescherming voor het gehele gezicht
 • Extra warm in de winter
 • Te gebruiken voor scooter en motor; hierdoor multifunctioneel

Verzending = gratis op het gehele assortiment Scorpion helmen: