Scorpion EXO 390 Solid: Binnen 24 uur in jouw bezit!

Een helm kopen op HelmOnline.nl kent vele voordelen. Eén van deze voordelen is dat je helm Lees door

Sorteren

3 producten

Filteren
 1. Scorpion EXO 390 Solid Mat Zwart
  Scorpion EXO 390 Solid - Mat Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,90 Vanaf  89,10
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Scorpion EXO 390 Solid - Zwart
  Scorpion EXO 390 Solid - Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,90 Vanaf  92,91
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. Scorpion EXO 390 Solid - Wit
  Scorpion EXO 390 Solid - Wit
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,90 Vanaf  89,91
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

3 producten

Filteren

binnen 24 uur geleverd kan worden. Hiervoor dien je op werkdagen voor 23:59 je bestelling te plaatsen. De producten kunnen binnen 24 uur geleverd worden, omdat alle producten die je op de website ziet daadwerkelijk op voorraad zijn. Zo kunnen de Scorpion EXO-390 helmen ook binnen 24 uur geleverd worden. Als dit niet goed voor je uitkomt, kun je ook kiezen voor een andere leverdatum. Het voordeel van de snelle levering is dat je snel de EXO 390 Solid helm van Scorpion in bezit kunt hebben. Hierdoor weet je bijvoorbeeld snel of de helm goed zit. Ook kun je nog snel een cadeau kopen als je de volgende dag een verjaardag hebt.

Scorpion EXO-390 Solid: Vizier wisselen binnen 10 seconden

De Scorpion EXO 390 Solid helmen beschikken over een groot vizier die in verschillende kleuren te verkrijgen is. Hiermee kun je het uiterlijk van de Scorpion EXO helm aanpassen, waardoor de helm nooit zal vervelen. Het wisselen van het vizier gaat ook erg eenvoudig. Dit komt omdat de EXO 390 helm van Scorpion is uitgerust met een systeem waarbij je het vizier binnen 10 seconden kunt verwisselen. Het allergrootste voordeel hierbij is dat je geen gereedschap nodig hebt. Hierdoor zou je zelfs onderweg bij een tankstation het vizier kunnen verwisselen.

 • Vizier binnen 10 seconden te verwisselen
 • Hierbij heb je geen gereedschap nodig
 • Onderweg bij een tankstation vizier wisselen

> Gratis verzending: crosshelm & scooter helm!

Perfect zicht met de EXO-390 Solid Scorpion helm

Het voordeel van een vizier op een helm is dat je geen last hebt van weersinvloeden. Een voorbeeld hiervan is dat je geen regen in je ogen kunt krijgen als het vizier is gesloten. Daarnaast is het bij harde wind ook prettig als het vizier kan worden gesloten. Hierdoor hoef je niet met geknepen ogen te rijden, of kun je geen traanogen krijgen van de wind.

> Helm kopen? Nu tot wel 40% korting!

Naast weersinvloeden kunnen er ook andere dingen tot last zijn als je geen vizier hebt. Zo kunnen er bijvoorbeeld vliegjes of muggen in je ogen komen. Het voordeel van een vizier is dat de beestjes tegen het vizier aanvliegen en niet in je ogen komen. Een vliegje in je ogen kan er namelijk voor zorgen dat je zicht verminderd. Ook ben je ineens met andere dingen bezig dan op het verkeer letten: je bent namelijk het vliegje uit je oog proberen te krijgen. Door een vizier op een helm, zoals bij de Scorpion EXO 390 integraalhelm, voorkom je een dergelijke vervelende situatie. Maak na een motorrit waarbij vliegjes op het vizier zijn gekomen het vizier altijd gelijk schoon. Dit zorgt ervoor dat je altijd een optimaal zicht houdt op de omgeving. Ook zorgt een schoon vizier ervoor dat als het gaat regenen, de druppels sneller van het vizier afglijden.

 • Geen last van weersinvloeden, zoals regen en wind
 • Geen vliegjes of muggen in je oog
 • Voorkomt vervelende situaties, zoals een verminderd zicht
 • Maak na een motorrit het vizier gelijk schoon indien dit nodig is
Onze andere Scorpion modellen vind je hier: