Scorpion EXO 920 Solid - Mat Zwart

Waardering:
87% of 100
Mail mij
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Bundels
 • Alternatieven
 • Productbeoordelingen

Let op! Deze Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm wordt met een helder vizier geleverd!

Een helm waarvan je het kinstuk omhoog én naar beneden kunt klappen, dat biedt vele mogelijkheden. Deze systeemhelm Scorpion Exo 920 Solid mat zwart biedt daarnaast nog meer mogelijkheden en voordelen. Wij leggen je stuk voor stuk uit wat je kunt verwachten van de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart.

Deze Scorpion EXO 920 Solid mat zwart is een perfecte keuze! De keuze voor helm de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart kan mede worden gemaakt op basis van het mooie uiterlijk en de gebruiksvriendelijke opties. Een belangrijke optie is dat het vizier anti-kras is uitgevoerd, waardoor je altijd een helder zicht hebt op de omgeving. Daarnaast wordt bij deze Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm een pinlock vizier meegeleverd die op het transparante vizier kan worden gemonteerd. Dit heeft als Lees door

voordeel dat er geen condens meer kan ontstaan op het vizier. Ook dit zorgt voor een helder zicht op de omgeving. Het vizier van de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm is gemaakt met behulp van elip-tec technologie.

Verder beschikt deze Scorpion Exo 920 Solid mat zwart systeemhelm over een geïntegreerd zonnevizier, waardoor je nooit meer hoeft te stoppen om een zonnebril op te zetten als de zon schijnt. Het zonnevizier is namelijk eenvoudig tijdens het rijden te bedienen. Met één soepele handbeweging komt het zonnevizier naar beneden en heb je weer beter zicht tijdens de zonnige dagen. Ook beschikt de stoere Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm over een ventilatiesysteem, waardoor altijd koude verse lucht wordt aangevoerd.

De buitenschaal van de mat zwarte Scorpion EXO 920 Solid is gemaakt van polycarbonaat. De helmschaal is in 2 maten gemaakt, waardoor de pasvorm van de EXO 920 systeemhelm uitstekend te noemen is. Het ECE 22.05 keurmerk zorgt ervoor dat de helm gebruikt kan worden op de openbare weg. De binnenvoering van de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm is zacht en voelt prettig aan op het hoofd. Deze binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, waardoor je te allen tijde met een frisse helm op pad kan gaan. Wat ook handig is voor brildragers: de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart heeft bij de oren een extra uitsparing. Ook is de Solid helm van Scorpion voorbereid op een Bluetooth communicatiesysteem, zodat je altijd met anderen kunt communiceren. Dit is erg handig als je vaak in gezelschap rijdt. Tot slot is de Scorpion Exo 920 Solid mat zwart helm voorzien van een snelsluiting, waardoor je de Scorpion EXO 920 Solid snel kunt openen of sluiten.

Meer over de Scorpion EXO 920 Solid

De Scorpion EXO 920 Solid systeemhelm is een helm met een strak design. De helm ziet er stoer uit en is voorzien van alle nodige specificaties. Zo is de Scorpion EXO 920 Solid geschikt voor brildragers. Door een uitsparing in de binnenvoering is er ruimte gecreëerd voor de brilpootjes. Hierdoor drukken de brilpootjes niet tegen je hoofd en blijft de helm heerlijk zitten, zelfs met een bril op.

De EXO 920 Solid helm van Scorpion is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Dit heeft als voordeel dat je nooit meer een zonnebril mee hoeft op de motor. Mocht je dit wel willen, dan is dit geen probleem. De uitsparing in de binnenvoering is namelijk ook geschikt voor brilpootjes van een zonnebril. Ook is de EXO 920 systeemhelm voorbereid voor een Pinlock vizier. Met andere woorden: een helm met veel moderne specificaties. Hierdoor is deze Scorpion EXO helm zeer populair en wordt de helm vaak verkocht. Iedereen die hier een Scorpion EXO 920 Solid bestelt, profiteert van gratis verzending. De verzendkosten betalen wij namelijk voor jou!

 • Geschikt voor brildragers
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Pinlock voorbereid
 • Gratis verzending op gehele assortiment

Scorpion EXO 920 Solid helm: Gestroomlijnd design

De Scorpion 920 systeemhelm heeft een zeer gestroomlijnd design. De wind glijdt hierdoor mooi over de helm, waardoor de Scorpion helm zelfs op hoge snelheid stabiel blijft. Dit is erg prettig als je vaak over de snelweg rijdt. De stabiele Scorpion EXO 920 Solid helm zorgt over het algemeen voor een meer comfortabele motorrit. Wat ook een groot voordeel is van een stabiele en gestroomlijnde helm, is dat het voor minder ruis zorgt tijdens het rijden. Ruis wordt veroorzaakt door wind en kan schadelijk zijn voor je oren. Als je vaak op hoge snelheid rijdt is het daarom aan te raden om oordoppen te dragen.

 • Gestroomlijnde en stabiele helm
 • Design zorgt voor minder ruis

Ook is de 920 helm van Scorpion voorzien van een ventilatiesysteem. Door dit systeem wordt er frisse lucht aangevoerd. De warme lucht in de helm wordt hierdoor verdreven. Dit betekent dat er altijd frisse en koele lucht aanwezig is in de Scorpion EXO 920 Solid helm. Hierdoor heb je zelfs op warme dagen een toevoer van frisse lucht.

Wat zijn de voordelen van een helmmuts?

Veel mensen zullen een koud gezicht op de motor herkennen. Zeker op koude winterdagen is het soms moeilijk om je hoofd warm te houden. Een helmmuts dragen onder de Scorpion 920 systeemhelm kan hierbij helpen. De dunne stof van de helmmuts past gemakkelijk onder de helm, waardoor het niet vervelend zit. De helmmuts omvat het hele gezicht, op de ogen na. Hierdoor blijft ook bijna het hele gezicht warmer dan dat je geen helmmuts draagt. Daarnaast zorgt een helmmuts ook voor extra hygiëne. Gel of wax kleeft nu niet aan de binnenvoering van de EXO 920 Solid helm van Scorpion. Een helmmuts is eenvoudiger te wassen dan de binnenvoering van een helm, waardoor de Scorpion EXO 920 Solid helm schoner zal blijven. Ook neemt een helmmuts over het algemeen beter transpiratie op dan de binnenvoering van een helm. Kortom, een helmmuts zorgt voor meerdere voordelen.

 • Houdt je gezicht warm op koude dagen
 • Zorgt voor extra hygiëne, omdat gel en wax niet in de binnenvoering komen
 • Neemt over het algemeen beter transpiratie op dan binnenvoering van een helm
 • Helmmuts is eenvoudiger te wassen dan de binnenvoering van een helm

Specificaties Scorpion EXO 920 Solid - Mat Zwart:

Polycarbonaat buitenschaal
2 schaalmaten
Perfecte pasvorm
ECE 22.05 gekeurd
Anti-kras vizier
Geïntegreerd zonnevizier
Pinlock meegeleverd
Bluetooth voorbereiding
Kwikwick2 binnenvoering
Uitneembare en ademende binnenvoering
Elip-tec viziersysteem
Verstevigde kinbak
Microbuckle kinbandsluiting
Brildrager vriendelijk
Ventilatiesysteem

 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Geproduceerd in 2 helmschaalmaten
 • Inclusief Pinlock vizier geleverd
 • Geleverd zonder communicatiesysteem
Specificaties
Meer informatie
Merk Scorpion
Type helm Systeemhelm
Serie EXO 920 EVO Solid
Bekijk alle specs
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Scorpion EXO 920 Solid - Mat Zwart
Je waardering