Schuberth E1 helm: Tot wel 40% korting!

Schuberth E1 helmen zijn perfect voor de sportieve motorrijders. Dat neemt niet weg dat de Schuberth Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
E1 helm uiteraard ook gewoon gedragen kan worden op de snelweg.

De Schuberth E1 is een stoere kwaliteitshelm voor de echte off road rider. De helm staat bekend om het comfort, de stille helm en het unieke ventilatiesysteem.

Schuberth E1 helmen als mix tussen crosshelm en systeemhelm

De Schuberth E1 helm is een bijzondere. Het is namelijk een combinatie tussen een crosshelm en een systeemhelm. De buitenkant lijkt op een crosshelm – de piek aan de voorzijde en extra ventilatiegaten bij het kinstuk – en de binnenkant heeft weer de gemakken van de systeemhelm. Zo sla je twee vliegen in één klap.

De Schuberth E1 helm is gericht op comfort. Heb je wel eens last van slechte ventilatie en een benauwd gevoel in je helm? Als Schuberth E1 gebruiker zul je hier niet zo gauw last van hebben. Het Air Channel system is een ideaal ventilatiesyteem in de helm. Stel het ventilatiekanaal handmatig in. De ventilatiekieren bij het kinstuk kun je eenvoudig groter of kleine maken.

Waarom is deze Schuberth helm ook een crosshelm? Niet alleen vanwege het uiterlijk. Maar zeker ook vanwege het vizier. Het normale vizier en de zonnevizier is van hoge kwaliteit en biedt je een ruime blik. Prettig, want zo houd je goed overzicht op de weg met dit Schuberth E1 model. Of dit nu on- of offroad is.

Profiteer van alle voordelen bij het gebruik van deze helm:

  • Air Channel systeem
  • Ventilatiezones
  • Ingebouwd zonnevizier
  • Groot en breed vizier 
  • Aerodynamisch karakter 
  • Stabiliteit tijdens wind en snelheid
> Naast de Schuberth systeemhelmen zijn de Schuberth integraalhelmen ook enorm populair!
 

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Een helm zonder ECE 22.05 keurmerk zul je niet vinden in ons assortiment. Wij vinden kwaliteit belangrijk en verkopen daarom alleen helmen die getoetst zijn op kwaliteit. Ook deze helmen. 

Keurmerk ECE 22.05

Het ECE 22.05 keurmerk zegt alles over de kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat je een helm koopt dat voorzien is van dit keurmerk. De helm is namelijk getest op stevigheid, slijtvastigheid en schokabsorptie. Pas wanneer de helm op alle onderdelen voldoet aan de eisen, wordt dit keurmerk toegekend.

Klasse 1 vizier

Het Duitse merk Schuberth heeft alle viziers voorzien van de optische klasse 1. Niet geheel verrassend heeft ook de Schuberth E1 helm een klasse 1 vizier. Een anti-condens lens en een anti-kraslaag houdt iedere fanatieke Schuberth E1 drager tevreden. Want wat is een motorhelm zonder optimaal zicht?

Een ander belangrijk voordeel van het vizier is de speciale aanpassing om geluid te reduceren. De wind heeft geen enkele kans om onder het vizier door te komen en kan dus minimaal geluid veroorzaken rondom het vizier.

Als Schuberth E1 helm gebruiker geniet je ook van een zonnevizier. Tijdens het crossen is het natuurlijk belangrijk dat je elke steen, kuil en bocht goed kunt zien. Daarom is dit geïntegreerde zonnevizier ideaal.

CoolMax binnenvoering

De Schuberth E1 helm is voorzien van echt CoolMax textiel. Voor motorrijders die behoorlijk snel bezweet raken is dit een absolute aanrader. CoolMax Textiel zorgt voor een optimaal klimaat van de binnenvoering en voert vocht efficiënt af. Natuurlijk is de stof ook oeko-Tex 100 gecertificeerd. Alle voordelen van de CoolMax binnenvoering op een rijtje:

  • Oeko-Tex 100 gecertificeerd
  • Eenvoudig uitneembaar
  • Makkelijk te wassen in de wasmachine

Extra stille helm

De Schuberth E1 helm is een extra stille helm. Niet alleen de vorm van de E1 Schuberth zorgt hiervoor, maar ook de spoiler zorgt voor de juiste stroomlijning. Schuberth heeft een unieke windtunnel, waar alle weersomstandigheden nagebootst kunnen worden. Ook de Schuberth E1 is in deze windtunnel getest. Zo ben je er van verzekerd dat de Schuberth E1 helm bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.

Meer informatie lezen? Bekijk onze blogs:

Bekijk hier ook onze andere Schuberth helmen: