Shark Spartan Carbon Guintoli Helmen: korting vanaf 10%

Een moderne integraalhelm uit de meest recente reeks van Shark is de Spartan Carbon Guintoli helm. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Deze helm is met korting te krijgen. Belangrijker is echter dat deze helm ook veel te bieden heeft op allerlei fronten. Zo is het zo dat juist deze modellen hele goede pasvormen hebben. Dit maakt dan ook dat ze direct ook een stuk veiliger zijn. De helmen die het best passen zijn immers ook het best beschermend. Wanneer de juiste maat wordt aangeschaft, dan kan dit veel zekerheid geven tijdens allerlei ritjes op motorvoertuigen.

Bovendien is de Shark Spartan Carbon Guintoli helm ook lekker comfortabel. De helm is immers lekker licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te dragen. Wanneer inspannende tochten worden gemaakt, dan is het een fijn gevoel om geen last te hebben van een zware helm. Dit is ook een belangrijke reden waarom de rijervaring zoveel beter is met deze helm op het hoofd.

Spartan Carbon Guintoli helm van Shark: sterke aandacht voor design

Een keuze voor de helmen Spartan Carbon Guintoli van Shark biedt de zekerheid dat gekozen wordt voor een helm waarbij veel aandacht is geweest voor het ontwerp. Hoewel de stroomlijning heel belangrijk is gewest, blijft de helm toch een stoer uiterlijk houden. Daarmee is het dus een zeer geschikte helm voor veel verschillende types rijders. Andere voordelen zijn te vinden op vlakken als:

  • Beschikking over het keurmerk ECE 22.05
  • Zonnevizier geïntegreerd in de helm
  • Gewicht van niet meer dan 1250 gram
  • Garantie van vijf jaar
  • Communicatie in de helm aan te brengen

Het is daardoor goed te begrijpen dat de Shark Spartan Carbon Guintoli helmen door allerlei soorten rijders te gebruiken zijn. Dit geldt niet alleen op de motor, maar ook op bijvoorbeeld de scooter. De modellen van deze reeks zijn breed inzetbaar. De belangrijkste factor die dit mogelijk maakt, is het keurmerk ECE 22.05. Daarmee wordt zekerheid geboden dat de helm op elk stukje openbare weg te gebruiken is. Dit kan de binnen de bebouwde kom zijn, maar zeker ook daarbuiten op de snelweg. De hoogste veiligheidseisen worden immers gehaald. Dit is te danken aan de sterkte, maar ook aan zaken zoals de pasvorm. Dit maakt de helm heel veilig.

> De Shark Spartan Carbon Silicium: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

De keuze voor een integraalhelm

Helmen zoals de Shark Spartan Carbon Guintoli vallen onder de integraalhelmen. Het is belangrijk om te letten op de juiste maat. Een goed passende helm die niet te groot of te klein is, is een flink stuk veiliger. Daarnaast is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een helm waar veel aandacht is besteed aan de manier waarop met ventilatie is omgegaan. Zowel op de scooter als op de motor is dit belangrijk. Daarom is een integraalhelm dus ook in beide gevallen een geschikte keuze. Wanneer de helm aan de eisen voldoet, scheelt dit veel zorgen.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark Raw helmen!