• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal 2 Draghal helmen: altijd gratis bezorgd

Een integraalhelm kan altijd een goede keuze zijn. Dit geldt zeker wanneer het de Shark Skwal 2 Draghal helm betreft.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Deze wordt dan ook nog eens gratis bezorgd. De helm is dan dus niet duur, beschermt goed en ziet er ook nog eens strak uit. Reden genoeg om hiervoor te kiezen dus. Dat neemt echter niet weg dat er altijd wat prijs gesteld kan worden op meer informatie. Wat maakt deze helm immers een geschikte keuze voor een motorrijder?

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat de helmen in de reeks van Shark Skwal 2 Draghal goed comfortabel zitten. Dit is belangrijk omdat een goed passende helm ook de veiligheid verhoogt. De pasvorm is een belangrijke factor hierin en daar is flink wat aandacht aan besteed bij de ontwikkeling van deze helm. Zo kan er veel plezier tijdens het rijden worden ervaren.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Ook bij de Shark Nano helm!

Skwal 2 Draghal helm van Shark: optimale bescherming van het hoofd

Het kopen van helmen zoals de Skwal 2 Draghal van Shark wordt natuurlijk vooral gedaan om veilig op gemotoriseerde voertuigen te kunnen rijden. Dit komt bijvoorbeeld door het gemak waarmee de Shark Skwal 2 Draghal helm gebruikt kan worden. Ook komt het doordat de buitenschaal van de Shark helm van injected thermoplastic is gemaakt. Ook dit draagt bij aan de veiligheid. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan te wijzen:

 • Keurmerk ECE 22.04
 • geschikt voor mensen met een bril
 • Zonnevizier standaard ingebouwd
 • Voering aan de binnenzijde is te wassen
 • Garantie van een jaar

> De Shark Skwal of Shark Nano kopen: Kortingen tot wel 40%!

Het belangrijkste wat hieruit kan worden geconcludeerd, is dat de helm in allerlei situaties goed te gebruiken is. Het is zo dat door het ECE 22.04 keurmerk zonder al te veel problemen gewoon door de stad gereden kan worden ermee. Wie dus modieus op de scooter wil zitten, kiest voor de Shark Skwal 2 Draghal helmen. Zeker ook omdat de ingebouwde LED-verlichting een echte eyecatcher zal zijn. Deze verlichting is ook oplaadbaar. Daardoor kan deze dus worden gebruikt zolang de helm in gebruik is. Dit is op zichzelf al de moeite waard natuurlijk. Dit trekt als vanzelf de aandacht.

> Shark Evoline 3 helm kopen: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Een lichte helm kopen

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het gewicht van de helm. Dit is in belangrijke mate van invloed op het comfort. Niet zozeer voor het hoofd zelf, maar een helm die wat lichter is, zoals de Shark Skwal 2 Draghal kan wel beter zijn voor de nek en de rugspieren. Er is immers net iets minder kracht nodig om de helm te kunnen dragen. Dit is vooral bij wat hogere snelheden natuurlijk van belang. Het lijkt misschien een miniem verschil, maar al enkele grammen lichter kan al net iets comfortabeler zijn voor de motorrijder of de bestuurder van een scooter.

> Gratis verzending: Bekijk nu de Shark Skwal 2 Switch Rider en de Shark Spartan Carbon Skin helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen