Schuberth R2 helmen: gratis bezorging

De Schuberth R2 helmen komen tegemoet aan hoge eisen die motorrijders aan een integraalhelm stellen. Het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is dan ook een motorhelm die tot het high end segment gerekend kan worden. Uiteraard is er ook bij deze Schuberth R2 helmen veel aandacht besteed aan het ontwerp en comfort. Deze motorhelm beschikt dan ook over een aantal sterke eigenschappen die daar de basis voor bieden.

Schuberth R2 helmen met sterke eigenschappen

Qua comfort en hygiëne bieden de Schuberth R2 helmen de mogelijkheid om de naadloze binnenvoering eruit te halen en deze te wassen. Er wordt met de Dubbel-D kinband ook nog extra comfort geboden. Het is verder prettig om te weten dat deze helm over een ventilatiesysteem beschikt dat voor een luchtaanvoer zorgt. Bovenaan de voorzijde van de helm en bij de kin zijn er openingen voor de ventilatie aangebracht.

  • Naadloze binnenvoering
  • Voorbereid voor communicatiesysteem
  • Ingebouwde microfoon en speaker 
  • Dubbel D-kinband
  • Ventilatiekanalen

> Terug naar alle Schuberth helmen in het assortiment

Helm als geschenk geven

Een motorrijder kan je natuurlijk niet blijer maken dan met een nieuwe helm. Er zijn allerlei gelegenheden te bedenken waarbij er een cadeau wordt gegeven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag. Of zomaar om iemand om als blijk van waardering te geven. Dat wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Het enige waar even rekening mee moet worden gehouden bij het geven van een van de Schuberth R2 helmen is de maat van de helm. Die moet natuurlijk wel goed zijn om de helm in één keer goed te laten passen. Wij hebben een helmentabel beschikbaar om de maat te selecteren aan de hand van de hoofdomtrek.

Ook in ons assortiment: