Schuberth C4 helmen: Gratis bezorging in 24 uur!

Schuberth C4 helmen bieden vanaf de motor een goed gezichtsveld. Dat komt doordat het vizier zo Lees door

Sorteren

13 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

13 producten

Filteren

breed en groot is uitgevoerd. Voor de motorrijder is dat natuurlijk ideaal, want hierdoor is er sprake van een extra breed gezichtsveld. De Schuberth C4 helmen zijn systeemhelmen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook comfort bieden.

Schuberth C4 helmen: gratis verzending in 24 uur

De Schuberth C4 helm is vanwege de uitgebreide specificaties aangenaam en comfortabel om te dragen. Tijdens het rijden op de motor is het prettig dat er sprake is van een ventilatiesysteem. De Schuberth C4 is aan de bovenzijde voorzien van een luchtinlaat en dat laat de haren op het hoofd als het ware wapperen. Met een simpele druk op de knop wordt er heerlijke frisse lucht ingebracht via de voorzijde bij de kin. Het is verder zo dat de Schuberth C4 helmen zijn ontworpen met een betere geluidsisolatie en aerodynamica. Dat betekent dat deze systeemhelm ook helemaal perfect is voor de toerrijder.

> Gratis verzending: motorhoes & scooterhoes!

Op het gebied van de communicatie zijn er eveneens verbeteringen aangebracht. Zo zijn er al voorbereidingen getroffen voor Bluetooth communicatie met onder meer FM radio, intercom en een optie voor communicatie in de vorm van Bike 2 Passenger en Bike 2 Bike. Het is ook prettig en aangenaam dat de Schuberth C4 helm maar een gewicht heeft van 1.470 gram. Dat maakt het ook comfortabel om deze helm Schuberth C4 tijdens lange toertochten te dragen.

 • Exclusief ventilatiesysteem 
 • Bedienbare luchtinlaat kin 
 • Optimale geluidsisolatie
 • Aerodynamisch uitgevoerd
 • Optimaal voorbereid voor Bluetooth communicatie
 • Gewicht van 1.470 gram
Dit zijn de type C4 Schuberth helmen in ons assortiment:

Optie voor SC1 communicatiesysteem

Het is zeker voor toerrijders die met of zonder passagier op de motor toeren interessant om te overwegen een SC1 communicatiesysteem aan te schaffen voor de Schuberth C4 helm. Dat biedt namelijk vele voordelen, zoals tijdens het motorrijden communiceren met de passagier. Of heerlijk relaxt naar de radio luisteren. De Schuberth C4 helmen zijn voor het SC1 communicatiesysteem voorbereid. Het communicatiesysteem wordt echter niet standaard geleverd bij de Schuberth C4 helmen. Wij bieden je wel de gelegenheid deze erbij te bestellen.

Heb je de juiste Schuberth C4 helm gevonden? Zorg ervoor dat je de helm in de juiste maat besteld. De maat meet je eenvoudig op:

Bekijk ook:

> Tot wel 40% korting: scooter helm & integraal helm!

Wat maakt de Schuberth C4 helm zo uniek?

De Schuberth C4 is geliefd onder motorrijders vanwege het brede en grote vizier. Dit zorgt voor een erg ruim gezichtsveld.

In welke maten zijn de Schuberth C4 helmen beschikbaar?

De Schuberth C4 is beschikbaar in volwassenmaten. Wij verkopen de maten XXL tot en met XS.

Wordt de Schuberth C4 gratis thuis bezorgd?

Ja, de Schuberth C4 helm wordt gratis thuis bezorgd. Dit geldt voor ons gehele assortiment, dus doe je voordeel hiermee.