• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth C3 Pro helmen: gratis verzending in 24u

Schuberth C3 Pro helmen zijn de vierde generatie systeemhelmen. Het Duitse topmerk is er wederom in geslaagd om een prachtige helm te ontwerpen.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Als motorrijder mag je met een Schuberth C3 Pro helm rekenen op een comfortabele helm dat beschikt over diverse accessoires & specificaties. Het design heeft uiteraard ook de nodige aandacht gekregen net als de speciale features die van toepassing zijn.

Schuberth C3 Pro helmen geoptimaliseerd op 23 punten

De Schuberth C3 Pro helmen zijn in totaal geoptimaliseerd op 23 punten. Er wordt bijvoorbeeld een grote mate van stabiliteit geboden door de introductie van een nieuw type topspoiler. Dat maakt het mogelijk om ook op snelheid stabiliteit op de motor te ervaren. In deze klasse is de Schuberth C3 Pro helm zeer stil. Extra voordeel is het gewicht van 1.570 gram. De buitenschaal is vervaardigd van ultralicht glasvezel en is uitgevoerd met Duroplastic Matrix versterking.

> Gratis verzending: Bekijk nu de Schuberth E1!

De Schuberth C3 Pro systeemhelm (onderdeel van de Schuberth helmen) beschikt bovendien over twee geïntegreerde antennes die een goede geluidskwaliteit waarborgen. De helm is voorbereid voor de toepassing van een communicatiesysteem dat optioneel besteld kan worden. Er is sprake van een extreem laag geluidsniveau. Comfort wordt verder geboden door de kinventilatie en de twee luchtinlaten ter hoogte van het voorhoofd. 

 • Helmschaal van ultralicht glasvezel 
 • Kinventilatie en luchtinlaten ter hoogte van het voorhoofd
 • Extreme geluidsreductie

> De Schuberth C3 & Schuberth C3 Basic helm: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Kies de juiste helmmaat

Bij de aanschaf van een Schuberth C3 Pro helm is het van belang om de juiste helmmaat te kiezen. De Schuberth C3 Pro helmen zijn in meerdere maten leverbaar. De beschikbare helmmaten staan duidelijk vermeld. Voor het opmeten van de juiste helmmaat kan je de omtrek van je voorhoofd meten om daarna in de maattabel te kijken. Zo weet je zeker dat je de juiste maat helm bestelt en kan je jarenlang plezier hebben van deze systeemhelm van Schuberth.

Bekijk ook de nieuwe Schuberth C4 helmen

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen